RTSH Kuvend 直播

RTSH Kuvend 0/5 - 0

关于 RTSH Kuvend

地点: 阿尔巴尼亚
类别: 公共电视
RTSH Kuvend 社交网络: RTSH Kuvend RTSH Kuvend RTSH Kuvend RTSH Kuvend
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin 1938, dhe u hap me një mesazh nga Mbretëresha Geraldinë, dhe të televizionit satelitor.dhe Televizionin Shqiptar, që u krijua në vitin 1960. Prej vitit 1993 RTSH-ja transmeton programet e saj radiofonike dhe televizive edhe nëpërmjet satelitit.

相关电视频道

Super Folk Tv
阿尔巴尼亚 / 音乐电视
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

Tv Apollon
阿尔巴尼亚 / 当地电视
Per kontakt ne Tv Apollon tel. 00355695127033...

Klan Kosova
阿尔巴尼亚 / 公共电视
Klan Kosova is a Kosovar free-to-air television network. It offers two television stations broadcasting on terrestrial...

Tv Kopliku
阿尔巴尼亚 / 当地电视
Kanali zyrtar i Televizionit Kopliku. Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë Tv Kopliku, të cilat janë...

City TV
阿尔巴尼亚 / 当地电视
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...