Se Live TV Online
Live Streaming TV kanaler
  • Live Fjernsyn>Tv-kanaler>Japan>UMK Television Miyazaki
  • UMK Television Miyazaki Live streaming

    4.6  fra 56stemmer
    UMK Television Miyazaki på sociale netværk:

    Se live tv-stream UMK Television Miyazaki

    UMK TV Miyazaki er en kanal, der giver seerne mulighed for at se tv via en live stream.UMK TV Miyazaki tilbyder en bred vifte af programmer, herunder lokale nyheder, underholdning og sport. UMK TV Miyazaki giver seerne værdifuld information ved at sende programmer, der fokuserer på lokal information. UMK TV Miyazaki er en tv-station, der leverer en live stream af tv-programmer, så seerne kan nyde programmerne i deres eget tempo, selv i deres travle hverdag. underholdning let for dem, der ønsker at nyde denne kanal.
    TV Miyazaki er en specificeret udbyder af jordbaserede basistransmissionstjenester, der sender tv i Miyazaki Prefecture. Det forkortede navn er UMK, og dets kaldesignal er JODI-DTV. UMK er medlem af FNN (Fuji News Network), NNN (Nippon News Network) og ANN (All Nippon Asahi Broadcasting Corporation) og er i øjeblikket den eneste tre-stationers cross network-station i Japan.

    UMK er involveret i forskellige initiativer for at fremme udbredelsen af jordbaseret digital broadcasting. Blandt dem er en tjeneste kaldet Live Stream, som giver seerne mulighed for at se tv-programmer i realtid via internettet. Denne tjeneste gør det mere tilgængeligt og bekvemt for seerne at se fjernsyn.

    UMK sigter mod at opmuntre seerne til at nyde tv gennem sin image-figur Mirurun og PR-figuren Digimiru for jordbaseret digital transmission. Desuden er maskotfiguren Yuppie formet som en delfin og symboliserer UMK's image.

    UMK's slogan er Dream, Future, Excite! UMK's mission er at levere information og underholdning, der er forankret i lokalsamfundet i Miyazaki Prefecture, og det er målet at være en tv-station, der er elsket af lokalbefolkningen.

    UMK Television Miyazaki Live TV gratis streaming

    Vis mere
    Del på sociale medier:
    Relaterede Tv Kanaler
    KKB - Kagoshima  TV
    KKB - Kagoshima TV
    Nippon TV
    Nippon TV
    UTY TV Yamanashi
    UTY TV Yamanashi
    Kansai Television
    Kansai Television
    MMT Miyagi Television
    MMT Miyagi Television
    Hiroshima TV
    Hiroshima TV
    KKT - Kumamoto TV
    KKT - Kumamoto TV
    OAB TV
    OAB TV
    Vis mere