Acerca de МРТ 2 Sat

Ubicación: Macedonia / Público TV
МРТ 2 Sat 4.6/5 - 5 votos


МРТ 2 Sat online television
МРТ 2 Сат е вториот сателитски канал на Македонската радиотелевизија. Почна да емитува сателитска програма во октомври 2012 година како втора сателитска програма на Македонската радиотелевизија. Од 2012 г. со започнувањето на сателитското емитување на МРТ 2 Сат се емитува програма на немнозинските заедници во Република Македонија. На него се емитува програма на албански јазик, на турски јазик, како и емисиите на српски, ромски, влашки и босански јазик. Емитува 24 часовна програма, за разлика од МТВ 2, која емитува програма од 7 часот наутро до 1:30 по полноќ.МРТ 2 Sat online

МРТ 2 Sat МРТ 2 Sat МРТ 2 Sat МРТ 2 Sat
МРТ 2 Sat en Redes Sociales

Ver МРТ 2 Sat TV en vivo desde Macedonia / Público TV Televisión.