Acerca de Сител Телевизија

Ubicación: Macedonia / Público TV
Сител Телевизија 4.6/5 - 5 votos


Сител Телевизија online television
Сител e приватен телевизиски канал кој започна да емитува програма на 22 јануари 1993 година, како една од првите приватни ТВ станици во Македонија. Сител е медиум со претежно забавен општ формат. Претежно програмата се состои од таканаречени турски серии синхронизирани на македонски. Исто така емитува Информативната програма, која емитува централни вести во 19:00 и 23:00 часот. Неодамнешните анкети по затворањето на А1 телевизија која дотогаш беше најгледана, македонските гледачи сугерираат дека Сител е најгледаната телевизија во Македонија.Сител Телевизија online

Сител Телевизија Сител Телевизија Сител Телевизија Сител Телевизија
Сител Телевизија en Redes Sociales

Ver Сител Телевизија TV en vivo desde Macedonia / Público TV Televisión.