Acerca de Канал 5 Телевизија

Ubicación: Macedonia / Público TV
Número de teléfono: +389 2 309 1551
Dirección: Скупи б.б. Скопье 1000
Канал 5 Телевизија 4.6/5 - 5 votos


Канал 5 Телевизија online television
Канал 5 Телевизија е национална телевизија основана во 1998 година и е една од водечките помлади телевизиски куќи во Македонија. Таа е телевизија од претежно забавен општ формат. Исто така телевизијата поседува свој сателитки канал Канал 5+.Канал 5 Телевизија online

Канал 5 Телевизија Канал 5 Телевизија Канал 5 Телевизија
Канал 5 Телевизија en Redes Sociales

Ver Канал 5 Телевизија TV en vivo desde Macedonia / Público TV Televisión.