Acerca de Телма

Ubicación: Macedonia / Público TV / Noticias
Número de teléfono: +389 2 307 6677
Телма 4.6/5 - 5 votos


Телма online television
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е една од петте телевизии кои, на конкурсот на Владата на Република Македонија во 1998 година, добија концесија за седумгодишно емитување на програма на подрачјето на град Скопје.Телма online

Телма Телма Телма Телма
Телма en Redes Sociales

Ver Телма TV en vivo desde Macedonia / Público TV / Noticias Televisión.