Acerca de Alfa Televizija

Ubicación: Macedonia / Noticias
Alfa Televizija 4.6/5 - 5 votos


Alfa Televizija online television
Алфа ТВ започна да емитува редовна програма на трети јуни 2008 година. Телевизијата е од конвенционален карактер со информативни содржини, културно-забавна програма, која ја опфаќа филмската и документарната продукција и спортска програма. Соодветно на тоа и организациски редакциите се поделени на информативна, контактно-забавна и спортска редакција. Алфа ТВ - Интегрираните редакции и интегрираните медиумски платофрми
Нашата стратешка определба од денеска е да одиме таму каде што е публиката и да ги разбереме нивните нови навики. Соодветно на тие нови навики да им понудиме содржини.
Една интегрирана редакција – повеќе канали за комуникација на содржините.Alfa Televizija online

Alfa Televizija Alfa Televizija Alfa Televizija Alfa Televizija
Alfa Televizija en Redes Sociales

Ver Alfa Televizija TV en vivo desde Macedonia / Noticias Televisión.