Acerca de ТВ Сонце

Ubicación: Macedonia / Local
Número de teléfono: 02 313 0137
Dirección: Скопје 1000
ТВ Сонце 4.6/5 - 5 votos


ТВ Сонце online television
Телевизија Сонце е во сопственост на г-дин Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, кој покрај неделникот Македонско Сонце, во 2008 ја отвора независната Телевизија Сонце. Телевизијата претежно емитува програма со македонски содржини.
Првите вести на Телевизија Сонце се прикажаа на 01 Март 2008 година официјално на веб порталот на Македонско сонце.ТВ Сонце online

ТВ Сонце ТВ Сонце ТВ Сонце
ТВ Сонце en Redes Sociales

Ver ТВ Сонце TV en vivo desde Macedonia / Local Televisión.