Acerca de Телевизија Кисс

Ubicación: Macedonia / Local
Número de teléfono: 044/ 334- 565
Dirección: ul.Blagoja Toska br.10
Телевизија Кисс 4.6/5 - 5 votos


Телевизија Кисс online television
Телевизија Кисс започна да емитува програма во 1994 година и во тоа време беше една од првите приватни телевизиски куќи во Македонија. Нашиот телевизиски сигнал ја покрива полошката котлина и планинскиот регион и опфаќа два града, Тетово и Гостивар и стотина села, односно, околу 300 до 350 илјади потенциални гледачи. Програмата тече 24 часа, а емитуваме програма од наше производство како и лиценцни содржини.Телевизија Кисс online

Телевизија Кисс Телевизија Кисс
Телевизија Кисс en Redes Sociales

Ver Телевизија Кисс TV en vivo desde Macedonia / Local Televisión.