Acerca de 24 Вести

Ubicación: Macedonia / Noticias
24 Вести 4.6/5 - 5 votos


24 Вести online television
Телевизија 24 Вести прв информативен канал во Македонија. ТВ 24 Вести е прв и единствен целосно информативен канал во Македонија, кој почна да зрачи во етерот на 15 декември 2010 година.
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот.
При пласирањето на информацијата се водиме од највисоките етички и новинарски стандарди. Истовремено, нудејќи им на гледачите различен спектар на аналитички гледишта за општествените збиднувања, низ дебати и соочувања на ставовите.
Составен дел од програмската шема на ТВ 24 Вести се информативни, дебатни, едукативни, политички и економски емисии.24 Вести online

24 Вести 24 Вести 24 Вести 24 Вести
24 Вести en Redes Sociales

Ver 24 Вести TV en vivo desde Macedonia / Noticias Televisión.