Acerca de МТМ Телевизија

Ubicación: Macedonia / Local
МТМ Телевизија 4.6/5 - 5 votos


МТМ Телевизија online television
Телевизија МТМ е регионална тв станица и емитува програма на територија на град Скопје. Таа е единствената телевизија во главниот град која сериозно и професинално се зафати со програмско третирање на градските теми, урбаното секојдневие на граѓаните во сите информативни, едукативни и забавни сегменти. Со години наназад полека но сигурно, без силни искачувања и падови гради телевизиски вредности на висока култивираност, креирајќи го телевизискиот медиум она што е – културна и цивилизациска придобивка, без уредувачки компромиси кои го осиромашуваат секојдневито на гледачите. Напротив создаваме средство за комуницирање кое го збогатува духот на гледачите и секојдневно ги едуцира и рекреира со урбани, културни, забавно-музички, научно-популарни, градски теми, животни стории, сериска, играна и документарна програма....МТМ Телевизија online

МТМ Телевизија МТМ Телевизија
МТМ Телевизија en Redes Sociales

Ver МТМ Телевизија TV en vivo desde Macedonia / Local Televisión.