Super Folk Tv En Directo

Super Folk Tv 0/5 - 0 votos

Sobre Super Folk Tv

Ubicación: Albania
Categoría: Música
Super Folk Tv en las redes sociales: Super Folk Tv Super Folk Tv Super Folk Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

Canales de TV Relacionados

TV Rozafa
Albania / Local
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me...

Channel One
Albania / Público TV
Channel One is a television channel in Albania. Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and...

Super Folk Tv
Albania / Música
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

RTSH Muzikë
Albania / Música
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

IN TV
Albania / Local
IN TV is an Albanian television network dedicated to the young audience. It was launched on June 16, 2014 as MAD...