Super Folk Tv Uživo prijenos

Super Folk Tv 5/5 - 1 glasova

O Super Folk Tv

Mjesto: Albanija
Kategorija: Glazba
Super Folk Tv o društvenim mrežama: Super Folk Tv Super Folk Tv Super Folk Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

Povezani TV kanali

City TV
Albanija / Lokalna TV
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

Klan Kosova
Albanija / Javna TV
Klan Kosova is a Kosovar free-to-air television network. It offers two television stations broadcasting on terrestrial...

Elrodi TV
Albanija / Lokalna TV / Glazba
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar...

Top Channel
Albanija / Javna TV
Top Channel is a national commercial television station based in Tirana, Albania, founded by businessman Dritan Hoxha...

TV Blue Sky
Albanija / Lokalna TV / Glazba
TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is...