Super Folk Tv Direktsändning

Super Folk Tv 0/5 - 0 röster

Handla Super Folk Tv

Plats: Albania
Kategori: Musik-TV
Super Folk Tv på sociala nätverk: Super Folk Tv Super Folk Tv Super Folk Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

Relaterade Tv-Kanaler

Top Channel
Albania / Offentlig TV
Top Channel is a national commercial television station based in Tirana, Albania, founded by businessman Dritan Hoxha...

Nesër TV
Albania / Lokal TV
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...

Channel One
Albania / Offentlig TV
Channel One is a television channel in Albania. Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and...

Elbasani News
Albania / Nyheter TV
Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa ,Alsion Radio dhe portali elbasaninews.al me...

Alsat-M
Albania / Offentlig TV
Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...