Super Folk Tv 現場直播

Super Folk Tv 5/5 - 1

關於 Super Folk Tv

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 音樂電視
Super Folk Tv 在社交網絡上: Super Folk Tv Super Folk Tv Super Folk Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

相關電視頻道

Elbasani News
阿爾巴尼亞 / 新聞電視
Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa ,Alsion Radio dhe portali elbasaninews.al me...

RTSH Plus
阿爾巴尼亞 / 公共電視
RTSH vazhdon të përmirësojë vazhdimisht transmetimet për publikun shqiptar. Së fundi ai njofton shikuesit e tij në...

City TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

TV Klan
阿爾巴尼亞 / 公共電視
TV Klan (Televizioni Klan) is a private television channel with national coverage based in Tirana, Albania. TV Klan...

TV Rozafa
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me...