النرويج قنوات التلفاز

,

Bergen Student-TV online television Bergen Student-TV

النرويج / التلفزيون المحلي

2 764 Views

Bergen Student-TV er en studentorganisasjon som lager fjernsyn av og for studenter i Bergen. Vi henvender oss til alle utdanningsinstitusjonene i byen, og har også medarbeidere fra de fleste skolene.

Formålet vårt er å knytte tettere bånd mellom Bergen by og studentene ved å gjøre både studentene og bybildet tydeligere for hverandre. Vi ønsker også å gi studentene et innblikk i hverandres hverdag, på tvers av utdanningsinstitusjonene de tilhører.

Canal Motor online television Canal Motor

النرويج / لايف ستايل

2 932 Views

Canal Motor er en norsk fjernsynskanal. Den ble startet i 2004 av Håvard Hoffmann. Kanalen viser motorsport, mest innen Norden, og sender over satellitt og nett-TV. Canal Motor , kanalen sender kun motorsport 24 timer i døgnet. For alle entusiaster er denne kanalen er virkelig must

Empo TV online television Empo TV

النرويج / التلفزيون العامة

2 963 Views

Empo TV er Norges første TV-kanal for mennesker med ulike funksjonshemminger.

Kanalen, som tidligere het Tellus TV, er en riksdekkende fjernsynskanal med hovedkvarter i Ski i Akershus fylke. Empo tv ble etablert i januar 2009 og hadde sin første sending 27. august 2009. Kanalen sender på Frikanalen, internett og fra 2011 også på de fleste lokal-TV-stasjoner i Norge.

Eurosport Norge online television Eurosport Norge

النرويج / التلفزيون الرياضي

5 963 Views

Eurosport Norge er en reklamefinansiert norsk sportskanal som distribueres av Canal Digital og RiksTV ved oppstart. Get, Altibox og NextGenTel fikk rettigheter senere til å distribuere kanalen. Kanalen gikk på luften 3. september 2015 og eies av Discovery Communications, som også eier Discovery Networks Norway. Eurosport Norge erstatter Eurosport 2 av flere TV distributører i Norge.

Fatstone.TV online television Fatstone.TV

النرويج / التلفزيون الرياضي

2 829 Views

Ny norsk TV-kanal med actionsport i hovedfokus!
Fatstone.TV er en norsk TV-kanal med bredt spekter innen actionsport som startet sine sendinger i 2013. Kanalen har sendinger 24 timer i døgnet og 365 dager i året. Kanalen er en nisjekanal og ble etablert av Ann-Mari Albertsen og Kjell Vagle

FEM online television FEM

النرويج / الترفيه في التلفزيون

2 471 Views

FEM er en søsterkanal til den norske fjernsynskanalen TVNorge. FEM ble lansert 3. september 2007 i forbindelse med det nye digitale bakkenettet. Kanalen retter seg spesielt mot kvinner og sender dokumentarer, dramaserier, spillefilmer, situasjonskomedier, motenyheter og kjendisrapporter. FEM er tilgjengelig via RiksTV på det digitale bakkenettet, parabol og kabel-TV. Kanalen sender fra London med en Ofcom-lisens slik at de kan sende reklame etter engelske regler, som for eksempel TV3 og Viasat 4.

Frikanalen tv online television Frikanalen tv

النرويج / التلفزيون المحلي

1 996 Views

Foreningen Frikanalen er stiftet med det formål å bidra til at det frivillige Norge skal ha sin egen TV-kanal. Medlemskap i Frikanalen er åpent for alle som driver frivillig virke på ikke-fortjenestebasert/ikke-offentlig basis i Norge.

Foreningen Frikanalen ble stiftet 14. juni 2007 og startet sendinger i det digitale bakkenettet i 2008. Foreningen Frikanalen er en medlemsorganisasjon hvor frivillige organisasjoner i Norge er medlemmer. Kanalen er åpen for alle som ønsker å få sine programmer på TV.

Fvntv online television Fvntv

النرويج / التلفزيون المحلي

1 827 Views

fvntv er en kommersiell tv-kanal som har vært i drift siden 1997 under navnet TV Sør og som eies av selskapet TV Sør AS som igjen er eid av mediehuset Fædrelandsvennen i Kristiansand. Den 8. oktober 2007 skiftet kanalen navn til fvntv.

Kanalen er en del av Fædrelandsvennens Multimedieavdeling og er samlokalisert med avisredaksjonen på Fiskåtangen i Vågsbygd. Kanalen og avisen samarbeider tett både journalistisk og markedsmessig.

Hnytt / TV Haugaland online television Hnytt / TV Haugaland

النرويج / التلفزيون المحلي

3 076 Views

TV Haugaland er en TV-stasjon som ble etablert i september 1994 i Haugesund. Kanalen har konsesjon i 14 kommuner i Nord-Rogaland og Sunnhordland.
Flere programledere i riksdekkende media startet sin karriere i TV Haugaland, for eksempel Julie Strømsvold (TV 2), Thomas Henschien, Margaret Stakkestad (TV 2), Øyvind Fjeldheim i TV 2 og Ray Kay.

Hope Channel Norge online television Hope Channel Norge

النرويج / دين

2 678 Views

Hope Channel Norge er kjent for positive og oppbyggende TV-programmer med kvalitetsinnhold. TV-programmene sendes på LifeStyleTV, TV Visjon Norge, Riks-TV

Kanal10 Norge online television Kanal10 Norge

النرويج / التلفزيون العامة

2 442 Views

Kanal 10 Norge er en gren av Kanal 10, Sveriges eneste kristne TV-kanal. Hovedkontoret ligger i Älmhult i Sør-Sverige. Direktør for kanalen er Börje Claèsson. Kanal 10 Norge er en norsk TV-kanal som startet prøvesendinger 1. november 2010. Kanalen har en kristen profil og består av norske og svenske programmer. Kanal 10 Norge sender 24 timer i døgnet og viser blant annet forkynnelser, møter, intervjuer, bønneprogrammer, ulike type reportasjer, musikkprogrammer og kristne etiske filmer.

MTV Norge online television MTV Norge

النرويج / الموسيقى التلفزيون

3 421 Views

MTV Norge er en norsk musikkanal som sender musikkvideoer, serier, reality og ulike underholdningsprogram. Kanalen spiller 25% norsk musikk. MTV Norge viser mye av de samme programmene som MTV Europe, men bruker norske undertekster, og viser lokale reklamer. MTV Norge var resultatet av en oppsplitting av MTV Nordic.

NRK Super online television NRK Super

النرويج / تلفزيون للاطفال

1 749 Views

NRK Super er NRKs tilbud for barn fra 2 til 12 år. Tilbudet består av en TV-kanal som sender fra 06.30 til 19.30, på samme sendefrekvens som NRK3, Norges største nettsted for barn; nrksuper.no, samt en radiokanal som sender på DAB hver dag fra 06 til 21, og døgnkontinuerlig på nettradio

NRK Super er et ikke-kommersielt tilbud, og finansieres gjennom kringkastingsavgiften.

NRK1 online television NRK1

النرويج / التلفزيون العامة

3 807 Views

NRK1, før 1996 kjent som bare NRK eller Fjernsynet, er en av NRKs fjernsynskanaler og Norges største og eldste fjernsynskanal. Prøvesendingene startet 12. januar 1954, de første regulære prøvesendinger 13. april 1958 og de første regulære sendingene 20. august 1960. NRK1 hadde i 2016 en markedsandel på 30,7 prosent og var med det Norges desidert største tv-kanal.

NRK2 online television NRK2

النرويج / التلفزيون العامة

4 488 Views

NRK2 (tidligere skrevet NRK TO) er en norsk TV-kanal fra NRK som startet sine sendinger høsten 1996.

Kanalen startet sine ordinære sendinger den 1. september 1996, men allerede dagen før, klokken 22.00, ble det sendt et direktesendt samsendingsshow, ledet av Trond-Viggo Torgersen, på både NRK1 og NRK2.
.


NRK3 online television NRK3

النرويج / الترفيه في التلفزيون

2 975 Views

NRK3 er en TV-kanal fra NRK. Kanalen er en underholdningskanal for unge voksne, med hovedvekt på aldersgruppen mellom 12 og 29 år. På dagtid, fra 06.00 til 19.30, har NRK Super sendinger på kanalen, men etter 19.30 tar NRK3 over.

TV 2 online television TV 2

النرويج / التلفزيون العامة

2 637 Views

TV 2 er en norsk reklamefinansiert tv-kanal som er eid av TV 2 Gruppen. Kanalen startet sine sendinger 5. september 1992. Kanalen er en kommersiell allmennkringkaster som tilbyr nyheter, aktualitetsprogrammer, sport og underholdning.
TV2 har hovedkontor på Nøstet i Bergen med alle redaksjoner i tillegg til administrasjon. Kanalen har også avdelingskontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Hamar, Oslo, Stavanger og Kristiansand.

TV Agder online television TV Agder

النرويج / التلفزيون المحلي

3 396 Views

Sørlandets egen TV-kanal. Her får du serier, dokumentarer og historiske godbiter fra regionen. Vi sender på kabel, fiber, RiksTV og nett.

TV Vest online television TV Vest

النرويج / التلفزيون المحلي

3 025 Views

TV Vest var en kommersiell TV-stasjon med konsesjon til å dekke sør-Rogaland. Kanalen startet opp under navnet TV Vest i Stavanger i april 1996 og ble senere kjøpt opp av Stavanger Aftenblad. 5. januar 2009 byttet kanalen navn til TV Aftenbladet. 29. oktober samme år bestemte Stavanger Aftenblad seg for å avvikle TV-satsningen. De ansatte fikk tilbud om å overta stasjonen, og 1. februar 2010 startet stasjonen på nytt sendingene under navnet TV Vest. Se TV Vest hver dag fra 1730! Dekningsområde fra Egersund til Rennesøy, på GET, RiksTV og på Altibox over hele landet.

TV Vestfold online television TV Vestfold

النرويج / التلفزيون المحلي

2 333 Views

TV Vestfold var en kommersiell lokal TV-stasjon som hadde konsesjon for og dekket hele Vestfold. Kanalen ble etablert i 1996, men hadde sin opprinnelse i TV Larvik som Harald Strømnæs etablerte i 1991. TV Vestfold ble eid av seks ansatte i kanalen, som overtok kanalen fra avisen Tønsbergs Blad i august 2009. Kanalen sendte sine programmer fra Tønsberg. Ansvarlig redaktør varr Rune Nordseter

TV Visjon Norge online television TV Visjon Norge

النرويج / دين

2 843 Views

TV Visjon Norge er den første skandinaviske kristne tv-kanalen som sender 24 timer i døgnet.
Helt siden oppstarten den 24. mars 2003 har vi sendt ut våre TV-signaler via satellitt til hele Skandinavia. Nå er vi også på RiksTV og kabelTV.

Når du slår på Visjon Norge er det èn ting du får: Evangeliet om Jesus til frelse og helbredelse. 24 timer i døgnet på mange forskjellige måter, Jesus Kristus i ord og handling.

TV Øst online television TV Øst

النرويج / التلفزيون المحلي

3 269 Views

TVØst er en norsk TV-kanal som har konsesjon og dekning for sending i Hedmark, Oppland og nordre deler av Buskerud.
TVØst har hovedkontor på Hamar, og dekningsområdet har om lag 450 000 mennesker.

TV Østfold online television TV Østfold

النرويج / التلفزيون المحلي

3 056 Views

TVHalden is a local TV station in the southern part of Østfold-Norway. We transmit to a large area and have for many years provided in-depth coverage of events in Halden and the surrounding areas in southern Østfold. Local TV is a prominent part of the media and, for the past 20 years, TVHalden has been an important broadcaster in Østfold.

Tvmodum online television Tvmodum

النرويج / التلفزيون المحلي

3 099 Views

TV Modum er en lokal-TV-kanal som sender i Modum kommune. Kanalen eies av John Ove Andersen og Ronny Blekkan som begge jobber i kanalen. Ansvarlig redaktør er John Ove Andersen. TVModum startet sine sendinger i februar 2004, da med ny sending ca én gang per uke. Fra januar 2005 valgte de å satse for fullt på lokale nyheter. Nå har de daglige nyhetssendinger fem dager per uke og magasinet Ukeslutt i helgene. TVModum er en selvstendig og uavhengig reklamefinansiert lokal-TV-kanal. Vi sender lokale nyheter, sport, kultur og annet som skjer i Modum. TVModum drives av John Ove Andersen og Ronny Blekkan. TVModum hadde sin første sending i februar 2004. Fra 2005 startet vi med nye sendinger fem ganger per uke.

TVNorge online television TVNorge

النرويج / التلفزيون العامة

4 770 Views

TVNorge eies og drives av Discovery Networks Norway, som igjen eies av Discovery Communications. Discovery Communications eier også de britiske kanalene FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, TLC, Eurosport, Eurosport 2 og Eurosport Norge, kanaler som retter sine sendinger mot det norske markedet.

VGtv online television VGtv

النرويج / التلفزيون العامة

2 255 Views

VGTV er en norsk reklamefinansiert nett-TV-kanal som ble etablert på VG Nett i desember 2007. Kanalen er eid av Schibsted. Administrerende direktør og redaktør for VGTV er Jo Christian Oterhals, mens Helje Solberg er redaksjonssjef. I 2014 ble VGTV skilt ut som eget datterselskap av VG, og rundt 65 medarbeidere er ansatt i dette. Kanalen har siden 8. november 2014 sendt på ordinær TV. Nærmere bestemt på Canal Digitals kabelnett i tillegg til på Internett.