Se Live TV Online
Live Streaming TV kanaler
  • Live Fjernsyn>Tv-kanaler>Japan>OTV
  • OTV Live streaming

    4.1  fra 56stemmer
    OTV på sociale netværk:

    Se live tv-stream OTV

    OTV Okinawa Television er en live stream tv-kanal, der tilbyder en række forskellige programmer, herunder lokale nyheder, underholdningsprogrammer og sportsbegivenheder. Gennem de programmer, der tilbydes af OTV Okinawa Television, kan du nyde de seneste oplysninger og attraktioner i Okinawa når som helst og hvor som helst. OTV Okinawa Television er det bedste sted at se tv.
    Okinawa Television Broadcasting Corporation (OTV) er en specificeret terrestrisk udbyder af basale broadcasttjenester, der driver en tv-broadcastingvirksomhed i Okinawa Prefecture. Dets almindelige navn er Okinawa Television, og dets kaldesignal er JOOF-DTV (Naha 15ch).

    Okinawa TV tilhører Fuji Television Network-gruppen (FNN og FNS), og dens fjernbetjeningsnøgle-ID til digital udsendelse er 8 fra den analoge moderstations 8ch. Dette er en indstilling, der deles af hovedstationen Fuji Television Network og semi-hovedstationen Kansai Television. Den har været associeret med Fuji Television siden etableringen og er derfor en FNN-affilieret tv-station. I øjeblikket sendes stort set alle Fuji-tilknyttede nationale netværksprogrammer, selv om nogle programmer er forskudte eller ikke netværksbaserede.

    Okinawa TV giver også seerne mulighed for at se tv via live stream. Dette giver dig mulighed for at se Okinawa TV-programmer i realtid via internettet. Når du ser tv, skal du også vælge en Okinawa TV-kanal. Okinawa TV sendes på 15 kanaler i Naha.

    Okinawa TV leverer samfundsbaserede nyheds- og informationsprogrammer, der dækker en bred vifte af begivenheder, kultur og turistinformation i Okinawa-præfekturet. De sender også programmer, der er tilknyttet Fuji Television Network, og leverer forskellig underholdning til deres seere.

    Okinawa TV er en vigtig tilstedeværelse i Okinawa-præfekturet og bidrager til udbredelsen af lokal information og underholdning. Gennem tv spiller virksomheden en rolle i at levere en bred vifte af information og underholdning til befolkningen i Okinawa-præfekturet.

    OTV Live TV gratis streaming

    Vis mere
    Del på sociale medier:
    Relaterede Tv Kanaler
    Kansai Television
    Kansai Television
    TV Shizuoka
    TV Shizuoka
    TSK San-in Chuo Television
    TSK San-in Chuo Television
    FTV - Fukushima TV
    FTV - Fukushima TV
    UTY TV Yamanashi
    UTY TV Yamanashi
    FNN News
    FNN News
    UMK Television Miyazaki
    UMK Television Miyazaki
    TV Ehime
    TV Ehime
    Hiroshima TV
    Hiroshima TV
    ATV - Aomori Television
    ATV - Aomori Television
    Vis mere