Se Live TV Online
Live Streaming TV kanaler
  • Live Fjernsyn>Tv-kanaler>Tyrkiet>Kanal Alanya
  • Kanal Alanya Live streaming

    0  fra 50stemmer
    Kanal Alanya på sociale netværk:

    Se live tv-stream Kanal Alanya

    Følg live-udsendelsen med Kanal Alanya! Kanal Alanya er en lokal tv-kanal, der blev etableret i Alanya / Antalya i 1991.

    Kanal Alanya, som yder et vigtigt bidrag til medieverdenen i Alanya, en af Tyrkiets smukke kystbyer, giver mulighed for at se live-udsendelser med det samme med watch tv-indstillingen. Denne lokale tv-kanal blev grundlagt i 1991 i Alanya / Antalya og bærer byens stemme og farver ud til seerne.

    Hjemmesiden kanalalanya.com, som også giver mulighed for at få adgang til Kanal Alanyas udsendelser via internettet, blev etableret i 2005 og bragte visuelle og video-nyhedsudsendelser til internettet. På denne måde tilbyder Kanal Alanya en bred vifte af indhold til sine seere ved at operere inden for internetjournalistik såvel som traditionel tv-udsendelse.

    Med fokus på en bred vifte af emner fra Alanyas skønheder og begivenheder til lokale nyheder og kulturelle begivenheder fungerer Kanal Alanya som et vindue, der afspejler byens indbyggeres daglige liv. På denne måde kan seerne følge udviklingen, begivenhederne og nyhederne i byen gennem Kanal Alanya, samtidig med at de har mulighed for at deltage i programmer, der bringer byens farverige atmosfære til deres skærme.

    Kanal Alanya er tv-kanalen for Alanya og omegn med specielt og opdateret indhold. Med en bred vifte af indhold fra nyheder, der sætter dagsordenen i byen, til underholdende programmer; fra kulturelle begivenheder til særlige interviews, er Kanal Alanya en af de vigtige repræsentanter for lokal-tv, som har formået at tiltrække seernes opmærksomhed. Du kan holde pulsen i Alanya og omegn ved at se Kanal Alanya med mulighed for live-udsendelse.

    Kanal Alanya Live TV gratis streaming

    Vis mere
    Del på sociale medier:
    Relaterede Tv Kanaler
    Alanya Televizyonu
    Alanya Televizyonu
    Kanal Vip Antalya
    Kanal Vip Antalya
    Ulusal Kanal
    Ulusal Kanal
    Kanal 26
    Kanal 26
    Kanal 38
    Kanal 38
    Kanal 33
    Kanal 33
    Kanal T
    Kanal T
    Kanal 23 Elazığ
    Kanal 23 Elazığ
    Offener Kanal Magdeburg
    Offener Kanal Magdeburg
    Kanal 16 Bursa
    Kanal 16 Bursa
    Vis mere