Se Live TV Online
Live Streaming TV kanaler
  • Live Fjernsyn>Tv-kanaler>Tyrkiet>Kanal 26
  • Kanal 26 Live streaming

    4  fra 51stemmer
    Kanal 26 på sociale netværk:

    Se live tv-stream Kanal 26

    Gå ikke glip af live-udsendelsen fra Kanal 26! Kanal 26, Eskişehirs første lokal-tv, giver dig opdateret indhold fra nyheder til begivenheder.

    Kanal 26, som tog sit første skridt ind på Eskişehirs lokale mediescene og blev etableret den 26. november 1992, bringer nyheder, begivenheder og meget mere fra regionen til sine seere. Kanal 26, hvor du kan følge live-udsendelsen, blev grundlagt af Yaşar Abacı og İlhan Yalçın og er den første lokale tv-kanal i Eskişehir.

    Kanal 26, som har sendt på Türksat 4A-satellitten siden juli 2012, på kanal 226 på D-Smart-platformen og på kanal 131 på kabel-tv-platformen, henvender sig til seere fra Eskişehir såvel som de omkringliggende provinser. Kanalen, der udelukkende sender via disse platforme og kun over Eskişehir-netværket, tilbyder en bred vifte af indhold fra regionale nyheder til lokale begivenheder, fra aktuelle sager til kulturelt indhold.

    Kanal 26 er en medieorganisation, der holder fingeren på pulsen i Eskişehir og omegn, samtidig med at den påtager sig sit sociale ansvar. Kanalen tilbyder seerne et anderledes perspektiv med regionsspecifikt indhold og har påtaget sig missionen om at være Eskişehir-borgernes stemme.

    Du kan følge med i breaking news, lokale nyheder og meget mere i og omkring Eskişehir på Kanal 26 med tv watch-indstillingen. Som det første lokal-tv i regionen fortsætter Kanal 26 med at betjene sine seere på en stærk og dynamisk måde.

    Kanal 26 Live TV gratis streaming

    Vis mere
    Del på sociale medier:
    Relaterede Tv Kanaler
    Kanal Vip Antalya
    Kanal Vip Antalya
    Kanal T
    Kanal T
    Tu Kanal
    Tu Kanal
    Kanal 38
    Kanal 38
    Kanal 32
    Kanal 32
    Ulusal Kanal
    Ulusal Kanal
    Kanal Alanya
    Kanal Alanya
    Kanal 23 Elazığ
    Kanal 23 Elazığ
    Kanal 33
    Kanal 33
    Offener Kanal Magdeburg
    Offener Kanal Magdeburg
    Vis mere