Se Live TV Online
Live Streaming TV kanaler
  • Live Fjernsyn>Tv-kanaler>Indonesien>iNews Padang
  • iNews Padang Live streaming

    5  fra 51stemmer
    iNews Padang på sociale netværk:

    Se live tv-stream iNews Padang

    Nyd en spændende og informativ online tv-oplevelse gennem iNews Padang tv-kanal live streaming. Se de seneste nyheder og interessante programmer direkte fra byen Padang, kun ved at få adgang til at se TV online iNews Padang.
    iNews TV Padang (tidligere Minang TV) er en lokal tv-kanal ejet af PT Minang Media Televisi. Kanalen er baseret i Padang City på Vestsumatra og er en af de tilknyttede kanaler til iNews TV, som er ejet af Media Nusantara Citra.

    iNews TV Padang begynder at sende hver dag kl. 15.00 til 17.00 WIB. Siden 6. april 2015 har denne tv-kanal officielt skiftet navn til iNews TV Padang.

    iNews TV Padang har den fordel, at den præsenterer de seneste nyheder og informationer til offentligheden i Vestsumatra-regionen. Med denne kanal kan folk nemt få adgang til de seneste oplysninger gennem live-udsendelser på deres fjernsyn.

    Derudover gør iNews TV Padang det også nemt for seerne at se denne kanal via live streaming. Med denne funktion behøver seerne ikke længere at være afhængige af fjernsynet for at se de udsendte programmer. De kan få adgang til iNews TV Padang via internettet og se tv online når som helst og hvor som helst.

    Denne tv-kanal præsenterer ikke kun de seneste nyheder og informationer, men også andre interessante programmer. Seerne kan se forskellige shows som talkshows, underholdning, sport og meget mere. På den måde bliver iNews TV Padang en komplet kilde til underholdning og information for folk i Vestsumatra-regionen.

    iNews TV Padang er også forpligtet til at levere præcis og afbalanceret dækning i hver af deres udsendelser. De har et team af pålidelige og erfarne journalister til at præsentere de seneste nyheder for seerne. Derudover bestræber iNews TV Padang sig også på at holde lokalsamfundets interesser for øje i hvert program, de præsenterer.

    Med iNews TV Padang har befolkningen på Vestsumatra lettere adgang til at få de seneste oplysninger og se interessante programmer uden at skulle være afhængige af konventionelt tv. Gennem live streaming og tv online kan seerne nyde de forskellige programmer, der sendes af iNews TV Padang, når som helst og hvor som helst.

    iNews Padang Live TV gratis streaming

    Vis mere
    Del på sociale medier:
    Relaterede Tv Kanaler
    Padang TV
    Padang TV
    iNews TV Medan
    iNews TV Medan
    TVRI Sumbar
    TVRI Sumbar
    TVRI Sumsel
    TVRI Sumsel
    TVRI Kalimantan Barat
    TVRI Kalimantan Barat
    TVRI Jawa Barat
    TVRI Jawa Barat
    TVRI Nusa Tenggara Barat
    TVRI Nusa Tenggara Barat
    TV9 Nusantara
    TV9 Nusantara
    Tvri  Sumatera Utara
    Tvri Sumatera Utara
    Vis mere