Nesër TV Uživo prijenos

Nesër TV 0/5 - 0 glasova

O Nesër TV

Mjesto: Albanija
Kategorija: Lokalna TV
Broj telefona: 0672083509
Nesër TV o društvenim mrežama: Nesër TV
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the field of television media since 1998, and received broadcasting rights in 2003. The station is a general information broadcaster that embraces the coverage of social, cultural and political issues in Albania. NTV has been characterized by a simplicity of language, inclined to report the news by respecting journalistic ethics, monitoring information sources, and constantly searching for the truth. This approach has placed NTV in a respected position in the media landscape.

Povezani TV kanali

Vizion Plus
Albanija / Javna TV
Vizion Plus is a national, National Digital Terrestrial Television with AMA decision. Vizion Plus is established on...

Shijak Tv
Albanija / Lokalna TV
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

RTSH Plus
Albanija / Javna TV
RTSH vazhdon të përmirësojë vazhdimisht transmetimet për publikun shqiptar. Së fundi ai njofton shikuesit e tij në...

Channel One
Albanija / Javna TV
Channel One is a television channel in Albania. Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and...

RTK1
Albanija / Lokalna TV
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...