Horvátország TV csatornák

,

Croatian Music Channel Online televízióCroatian Music Channel

Horvátország / Zenei TV

4 607 Views

CMC TV, jedina nacionalna glazbena televizija postoji već deset godina.
Prvog dana lipnja 2005. godine na televizijskim ekranima pojavio se novi, isključivo glazbeni kanal koji od tada emitira glazbu i glazbene sadržaje 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Vrlo brzo nakon osnutka, vrijednost i značaj CMC TV-a prepoznala je i struka. Već 2006., između više od 100 kanala, CMC TV osvaja međunarodnu nagradu Hot bird TV Awards kao drugi najbolji europski satelitski glazbeni program.

Doma TV Online televízióDoma TV

Horvátország / Szórakozás

6 221 Views

Doma TV je hrvatska komercijalna televizija s nacionalnom pokrivenošću koja je s emitiranjem počela 2. siječnja 2011. u 18 sati. Program je započeo emisijom Dobrodošli doma, koju su vodili Mia Kovačić i Igor Mešin, a gošća je bila Nina Badrić.
Doma TV svakodnevno nudi programe svjetske produkcije velikih američkih studija kao što su Warner Bros i Sony, najpoznatijih europskih produkcijskih kuća kao što su BBC, Mediaset, ITV (Granada) i RDF te hrvatsku domaću produkciju.

DuTv Dubrovačka Televizija Online televízióDuTv Dubrovačka Televizija

Horvátország / Helyi TV

3 765 Views

Dubrovačka televizija (DUTV) je hrvatska lokalna televizija koja emitira za grad Dubrovnik. Vlasnik televizije je Dragan Banović s 75% i Sedes d.o.o., Dubrovnik s 25% udjela. Dubrovačka televizija, jedinstveni je medij prisutan već deset godina na samom jugu Hrvatske. Od skromnih početaka, kada je osnivač, Dragan Banović, udario temelje ovoj televizijskoj kući, nit vodilja bila je stvaranje platforme za naše sugrađane, mjesto gdje će se, ma o kojem god se profilu osobe ili naravi problema radilo, čuti njen glas.

HRT 1 Online televízióHRT 1

Horvátország / Nyilvános TV

5 194 Views

HRT 1 prvi je televizijski program Hrvatske radiotelevizije. Emitira se u MUX-u A na području Hrvatske te putem satelita Eutelsat 16A na frekvenciji 10721 GHz H 27500. Hrvatska radiotelevizija (HRT) pravna je osoba koja ima status javne ustanove. Djelatnost, funkcija i sadržaj javnih usluga, financiranje, upravljanje, nadzor i način rada uređuju se Zakonom o Hrvatskoj radioteleviziji i propisima donesenim na temelju toga Zakona. Osnivač Hrvatske radiotelevizije jest Republika Hrvatska, a osnivačka prava ostvaruje Vlada Republike Hrvatske.
Hrvatska radiotelevizija obavlja djelatnost pružanja javnih radiodifuzijskih usluga te joj Republika Hrvatska za to osigurava samostalno i neovisno financiranje sukladno Zakonu o Hrvatskoj radioteleviziji i pravilima o državnim potporama za javne radiodifuzijske usluge.

HRT 2 Online televízióHRT 2

Horvátország / Nyilvános TV

6 517 Views

HRT 2 drugi je televizijski program Hrvatske radiotelevizije. Od 14. siječnja 2011. program se emitira danonoćno. Na programu je emisija Noćni glazbeni program koja svaki dan ima drugi žanr glazbe, uz glazbene spotove te snimke koncerata i festivala. Program se emitira u MUX-u A na području Hrvatske te putem satelita Eutelsat 16A na frekvenciji 10721 GHz H 27500.

HRT 3 Online televízióHRT 3

Horvátország / Nyilvános TV

3 705 Views

HRT 3 treći je televizijski program Hrvatske radiotelevizije koji je počeo s emitiranjem 13. rujna 2012.
Programu je obrazovnog karaktera i sastoji se uglavnom od filmova i repriza serija. Program se emitira u MUX-u B na području Hrvatske, te putem satelita Eutelsat 16A na frekvenciji 10721 GHz H 27500.

HRT 4 Online televízióHRT 4

Horvátország / Nyilvános TV

3 585 Views

HRT 4 (Hrvatska radiotelevizija 4 ili HTV 4) četvrti je televizijski program Hrvatske radiotelevizije koji je počeo s emitiranjem 24. prosinca 2012.
Program je informativnog karaktera i sastoji se uglavnom od dnevnih informativnih emisija. Program se emitira u MUX-u B na području Hrvatske, te djelomično kodirano putem satelita Eutelsat 16A na frekvenciji 10721 GHz H 27500.

Jabuka TV Online televízióJabuka TV

Horvátország / Helyi TV

3 484 Views

Jabuka TV lokalna televizijska postaja koja emitira program na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Otvorena televizija osnovana je 1989. godine. Bila je to prva nezavisna televizija bivše Jugoslavije, osnovana izvan državnoga televizijskog sustava JRT-a.

Kanal Ri Online televízióKanal Ri

Horvátország / Helyi TV

5 529 Views

Kanal Ri je županijska televizija koja svoj program emitira od 3. prosinca 1999. godine. Na početku emitiranja Kanal Ri je emitirao na 36. kanalu UHF-a, za šire područje grada Rijeke i okolice.
Kanal Ri smješten je u samom središtu grada, iza gradskog Korza, u prostoru zgrade nekadašnjeg Municipija (poznate i kao stare Vijećnice). Sredinom siječnja 2003. Kanal Ri je počeo s emitiranjem na višoj koncesijskoj razini - sa svojih novih odašiljača na Učki, Trsatu, Cresu, Martinšćici, Osoru, Rabu, Malome Lošinju i Grobniku, program Kanala Ri može pratiti više od pola mlijuna potencijalnih gledatelja, od Mošćeničke Drage, pa sve do Zadra, tako i s područja Istre, te otoka Krka, Cresa, Lošinja i Raba, te većeg dijela otoka Paga. S novim odašiljačima pokrivena je Primorsko-goranska te dijelovi Istarske i Ličko-senjske županije.

Laudato TV Online televízióLaudato TV

Horvátország / Helyi TV

4 750 Views

Laudato TV je portal koji pokriva aktualnosti s naglaskom na pozitivne vijesti, kako iz života Crkve tako i svijeta, ali i iz područja kulture, glazbe, sporta i gastronomije s naglaskom na domaću riječ. Dio je Grupe Laudato koja je osnivač istoimene galerije, web portala i obiteljske televizije, a izrasla je iz udruge 'Ime dobrote'. Laudato kroz sva tri kanala okuplja publiku koja priželjkuje bolji svijet. Tako svakodnevno nudi široku lepezu informacija s posebnim naglaskom na obitelj. Uz vijesti i prijenose uživo iz Vatikana, jedini u Hrvatskoj donosi vijesti iz Svete Zemlje. Popularne rubrike poput internetske propovijedi, Misli dana ili Kalendara izrasle su u televizijske emisije koje se rado prate i na malim ekranima. Laudato je kao nakladnik zaslužan i za afirmaciju duhovne glazbe koja je putem portala i Laudato TV-a doprijela do šireg auditorija i sada već tradicionalnog koncerta '(Pro)gledaj srcem' čije je posljednje izdanje posjetilo šest tisuća ljudi.

Mreža TV Online televízióMreža TV

Horvátország / Helyi TV

3 526 Views

MrežaTV je zajednički projekt koji objedinjuje dvije televizije, Nezavisnu televiziju i TV Dalmaciju, koje pokrivaju zemaljskim odašiljačima dvije najveće regije u Hrvatskoj, a preko MAXtv-a i B.net-a su dostupne u cijeloj zemlji. Svoj program emitiramo u sklopu ovih televizija od 1. listopada 2012.godine.
Sa 80 djelatnika (stalnih i honorarnih) emitiramo prosječno 18 sati programa dnevno, od čega je 60% programa iz vlastite produkcije. Studija u Zagrebu, Splitu, Sisku, Bjelovaru, Krapini i Voloderu pored Kutine jamče nam trenutni uvid u aktualna zbivanja na području koje pokrivamo. Opremljeni smo najmodernijom digitalnom opremom te smo spremni na izazove koje pruža moderna televizija, što dokazuje da idemo u korak s vremenom.

Nova TV Online televízióNova TV

Horvátország / Szórakozás

4 061 Views

Nova TV je prva hrvatska komercijalna televizija s nacionalnom koncesijom. S emitiranjem je počela 2000. godine, a od 2004. u vlasništvu je medijske korporacije CME Media Enterprises B.V, vodeće medijske grupacije u centralnoj i istočnoj Europi. Danas Nova TV d.d. na hrvatskom tržištu djeluje kao medijska grupa s kanalima Nova TV, specijaliziranim kanalom za zabavu Doma TV, internacionalnim Nova World i dječjim kanalom Mini TV.

Osječka televizija Online televízióOsječka televizija

Horvátország / Helyi TV

2 499 Views

Osječka televizija (OSTV) je gradska televizija grada Osijeka. S emitiranjem je započela 10. rujna 2007. godine. Trenutno je u njoj zaposleno 20-ak djelatnika. Signalom sa odašiljača Belje i Borinci unutar multipleksa D na K21 UHF-a Osječka televizija se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije.

Riječka televizija Online televízióRiječka televizija

Horvátország / Helyi TV

2 229 Views

Riječka televizija (skraćeno RITV) je hrvatska lokalna televizija koja emitira za područje Grada Rijeke.
RITV je prva riječka televizijska postaja koja je s emitiranjem vlastitoga programa započela 10. lipnja 1998. godine. Zahvaljujući digitalnom signalu pokriva područje Primorsko-goranske županije i Istarske županije. To područje obuhvaća oko 600.000 stanovnika.

RTL Kockica Online televízióRTL Kockica

Horvátország / Gyerek TV

3 669 Views

RTL Kockica je prvi hrvatski specijalizirani TV kanal za djecu, mlade i obitelj. U vlasništvu je RTL Grupe. RTL Kockica počela je s emitiranjem 11. siječnja 2014. godine u 11:01 sati.
.


RTL Televizija Online televízióRTL Televizija

Horvátország / Nyilvános TV

5 391 Views

RTL je hrvatska komercijalna televizijska postaja u 99,9 postotnom vlasništvu RTL Grupe koja emitira svoj program od 30. travnja 2004. RTL prva je televizijska postaja u Hrvatskoj koja je počela stalno emitiranje u formatu 16:9, i to 31. prosinca 2010. godine. Od 4. rujna 2015., RTL Televizija postaje samo RTL.

SBTV Online televízióSBTV

Horvátország / Helyi TV

4 449 Views

SBTV, odnosno Slavonskobrodska televizija je utemeljena rujna 2003. godine, a prvi program emitiran je 1. srpnja 2004. godine. Televizija emitira cjelodnevni program. Signalom sa odašiljača Papuk, Psunj i Košarevac u Slavonskom Brodu unutar multipleksa D na K58 UHF-a SBTV se može pratiti na cijelom području digitalne regije D2 koji obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, dio Brodsko-posavske, dio Osječko-baranjske i dio Sisačko-moslavačke županije. Upravo izbor medija opredijeliti će vašu strategiju odnosa s istim, a da biste to mogli uspješno učiniti, potrebno ih je poznavati. Stoga, upoznajte se s našim medijem globalne prirode i prepustite se priči o našem snažnom djelovanju.
Statusom televizije D2 regije, pokrivamo Brodsko-posavsku županiju, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku, te dio Bjelovarsko-bilogorske županije. Program kreiramo prema interesima javnosti, aktualnoj tematici, te na taj način održavamo dinamiku vođenu globalnom tendencijom. Dopuštamo da gledatelji budu naš potencijal i temelj kroz informacije, a uzvraćamo uvijek ističući priču uz željeno rješenje. Kroz emisije prezentiramo obuhvatni dnevni pregled događanja u više termina. Svakodnevno Vam donosimo vijesti koje su obilježile dan uz teme pojedinih emisija koje su obrađene na način gostovanja u studiju. Dijelimo sadržaj tijekom 24 sata, orijentiranog u 3 osnovna pravca - neizbježno informiranje, poželjna zabava i vrhunski marketing.

Sportska televizija - SPTV Online televízióSportska televizija - SPTV

Horvátország / Sport Tv

4 057 Views

Sportska televizija je specijalizirani športski program u vlasništvu HOO-a. Počeo je sa emitiranjem u zemaljskoj mreži na državnoj razini 4. travnja 2011. godine.
Televizija je u početnoj fazi emitirala dnevno 6 do 8 sati redovitog programa, a ostalo vrijeme je išao Info-kanal koji sadrži sve relevantne športske, političke, gospodarske i servisne informacije, a realizira se u suradnji sa Sportskim novostima, HINA-om, Privrednim vjesnikom i DHMZ. Već prvog dana emitiranja gledatelji su mogli uživati u prvom prijenosu, bila je to košarkaška utakmica A1 lige za prvaka između Alkara i Zadra.

Srce TV Online televízióSrce TV

Horvátország / Helyi TV

4 458 Views

Srce TV je hrvatska regionalna televizija koja emitira iz grada Čakovca za područje digitalne regije D3.
Srce TV nekada kao Čakovečka televizija inače program emitira od 2002. godine. Većina programa je lokalne tematike. Ima preko 20 vlastitih emisija. U programu se često mogu naći reportaže ili emisije o važnim događajima, kulturnim ili sportskim manifestacijama u Međimurju. Emitira dva strana filma na tjedan te nekoliko kvalitetnih serija. Tvrtka Mijor d.o.o iz Čakovca je vlasnik koncesije od polovice 2006. godine.

Televizija 4 rijeke Online televízióTelevizija 4 rijeke

Horvátország / Helyi TV

4 570 Views

Program je strukturiran kroz prepoznatljive cjeline: jutarnji, dnevni, večernji i noćni program. Središnji dio večernjeg programa je informativna emisija Dnevnik s iscrpnim izvješćima o dnevnim zbivanjima u gradu i regiji. Dnevnik je tako postao i barometar važnosti nekog događaja koji gledatelju omogućuje da slobodno oblikuje svoje mišljenje na temelju istinite, nepristrane i profesionalno korektne informacije. Posebno regionalno orijentirane emisije su Iver, Pokupska kronika, Žumberački zov, ali i emisije Uzvarela točka i Intervju tjedna gdje se pretresaju sve aktualne teme. U programu možete pratiti emisije o inovatorima, o modi, ravnopravnosti, vatrogastvu, vjeri, filmu, emisiju namijenjenu djeci i roditeljima kao i pregršt drugih emisija s raznom tematikom.

Televizija Šibenik Online televízióTelevizija Šibenik

Horvátország / Helyi TV

2 244 Views

Televizija Šibenik (skraćeno TV Šibenik) je hrvatska lokalna televizija koja emitira za Grad Šibenik.
Vlasnik televizije je Stjepan Grcić. Televizija Šibenik gradska je televizija koja je s radom započela u listopadu 2005. godine, a kojoj je osnovni cilj proizvodnja programa u interesu građana Šibenika.
Na prvom mjestu je informativni program kojim svakodnevno u formi emisije Aktualnosti iz grada gledatelje upoznajemo s aktualnim događajima u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji.

Televizija Slavonije i Baranje Online televízióTelevizija Slavonije i Baranje

Horvátország / Helyi TV

4 008 Views

Televizija Slavonije i Baranje ili Slavonska televizija počela je s emitiranjem 7. listopada 1992. godine. Slavonska televizija je tada bio treća lokalna televizija u Hrvatskoj. Već u prvoj godini proizvodilo se 20 sati vlastitog programa tjedno, a reemitiran je i inozemni satelitski program.
Polovicom svog desetogodišnjega staža Slavonska televizija se prilagodila tada novom Zakonu o telekomunikacijama te je osnovana Televizija Slavonije i Baranje d.o.o. koja je dobila koncesiju za emitiranje za sedam idućih godina.

Televizija Zapad Online televízióTelevizija Zapad

Horvátország / Helyi TV / Hírek TV

3 837 Views

Televizija Zapad je nasljednica Televizije Zaprešić koja je 2009. započela s radom kao lokalna kablovska televizija. Kroz šest godina postojanja postala je najrelevantniji medij u zaprešićkom kraju. Povjerenje gledatelja stekla je ne samo objektivnim informiranjem, već i interakcijom s gledateljima. Omogućavanje gledateljima da sudjeluju u kreiranju programa, zadatak je i Televizije Zapad.
U travnju 2015. godine Televizija Zapad dobila je koncesiju za zemaljsko emitiranje na širem području Zaprešića (Grad Zaprešić te općine Bistra, Brdovec, Dubravica, Jakovlje, Luka, Marija Gorica i Pušća). Putem odašiljača kod Svete Nedelje naš program može se pratiti i puno šire. Time se od kablovske televizije pretvaramo u televiziju sa zemaljskim emitiranjem putem antene.

TV Istra Online televízióTV Istra

Horvátország / Helyi TV

4 653 Views

TV Istra je regionalna televizija sa sjedištem u Pazinu. NIT je bila jedna od prvih lokalnih tv postaja na području Istre i Kvarnera. Nakon nekoliko promjena frekvencija i problema sa signalom, danas TV Istra raspolaže s 10 KW odašiljačem postavljenim na Učki (57 UHF), te 4 repetitora: Pula - 52 UHF, Poreč - 65 UHF, Labin - 31 UHF i Buje - 62 UHF koji pokrivaju područje čitave Istre (cca. 250.000 stanovnika), te je jedina televizija, koja na ovom području, uz 3 nacionalne televizije, svoj program emitira i digitalnim putem (DVB-T).

TV Jadran Online televízióTV Jadran

Horvátország / Helyi TV

3 824 Views

TV Jadran osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Splitu, a nositelj je koncesije za televizijsku djelatnost na području Splitsko-dalmatinske županije od 2004. godine. Svoj program započela je s emitiranjem točno u prvim minutama iza ponoći 05.01.2004. Godine.
Također, od siječnja 2011. godine Televizija Jadran televizijski je koncesionar za digitalnu regiju D8 , a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije, te dio Dubrovačko-neretvanske županije.

TV Nova Online televízióTV Nova

Horvátország / Helyi TV

3 249 Views

TV NOVA je regionalna tv postaja koja svojim signalom na 29. Kanalu DVBT-a sa Učke, pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke. Na tom području živi oko 500 000 stanovnika. Od 26. travnja 1996. emitiramo naš program koji opisno možemo s pravom nazvati LOKALNI. U strukturi programa njegujemo sve tv forme, ali u emisijama vlastite produkcije bavimo se isključivo lokalnim temama jer upravo takav sadržaj osigurava postignuti visoki postotak gledanosti.

Vinkovačka televizija Online televízióVinkovačka televizija

Horvátország / Helyi TV

6 504 Views

Vinkovačka televizija je televizija sa županijskom koncesijom za područje Vukovarsko-srijemske županije. S emitiranjem je počela 1993. godine, a danas emitira 8 sati programa dnevno, uglavnom vlastite produkcije te programe drugih lokalnih tv postaja poput Z1, Varaždinske TV, Kanala Ri, itd.

VTV televizija Online televízióVTV televizija

Horvátország / Helyi TV

3 315 Views

VTV Televizija je regionalna televizija sjevera Hrvatske koja emitira 24 sata programa dnevno, od čega više od 60% programa vlastite produkcije kroz 30-ak emisija pod zajedničkim nazivnikom "program za svakoga". Sjedište VTV Televizije je u centru Varaždina u vlastitoj poslovnoj zgradi, te ima 30-ak zaposlenika. VTV Televizija utemeljena je 1992. godine sa svrhom proizvodnje i emitiranja televizijskog programa i do 1999. godine uspješno posluje kao produkcijska kuća i marketinška agencija. 1. veljače 1999. počinje s emitiranjem vlastitog programa s koncesijom za područje Varaždinske županije, a 2006. godine postaje prva regionalna televizija u Hrvatskoj.

Z1 Televizija Online televízióZ1 Televizija

Horvátország / Helyi TV

4 438 Views

Z1 televizija (nekad Zagrebačka televizija i TV Sljeme) je lokalna komercijalna televizijska postaja iz grada Zagreba u Republici Hrvatskoj.
Druga zagrebačka televizija – TV Sljeme – s eksperimentalnim emitiranjem započela je 30. srpnja 2004. godine s koncesijom za grad Zagreb. Prvi glavni urednik bio je Branko Kuzele.
Početkom 2006. godine Z1 televizija promijenila je vlasničku strukturu i uvela novu programsku shemu u kojoj se posebna pozornost obraća informativnom i zabavnom programu.