Se live tv på nettet
Gratis tv kanaler på nettet
  • Live-tv>TV-kanaler>Bulgaria>TV Rodina
  • TV Rodina Livestream

    4.6  fra 58stemmer
    TV Rodina på sosiale nettverk:

    Se tv-stream TV Rodina

    Se direktesendt TV på nettet med TV Rodina - musikkinformasjons-TV som sender 24 timer i døgnet. Oppdag det rike programmet med bulgarsk folkemusikk fra forskjellige folkloreområder, tematiske programmer og filmer som avslører skjønnheten i det bulgarske folkets sang, dans og musikalske kulturarv.

    Rodina TV er en døgnåpen musikk- og informasjonskanal dedikert til bulgarsk folkemusikk og -tradisjoner. TV Rodina presenterer stolt det mest verdifulle innen sang, dans og musikalsk særpreg, og er dypt knyttet til bulgarsk kultur og identitet.

    Kanalen tilbyr et mangfoldig og energigivende programtilbud som har som mål å gi seerne et unikt innblikk i Bulgarias folkelige tradisjoner og skjønnhet. Med hovedfokus på bulgarsk folkemusikk presenterer TV Rodina hundrevis av artister som viser rikdommen og mangfoldet i bulgarsk folklore.

    I tillegg varierer kanalen programtilbudet med tematiske programmer og filmer som forteller historier om folkeskikker, kulturelle begivenheter og nasjonale høytider. Dette gir seerne mulighet til å oppdage en dyp respekt og hengivenhet for sitt hjemland og sin kulturarv.

    Homeland TV skal ikke bare være underholdning, men også en kilde til kunnskap og inspirasjon for alle seere. Kanalen har som mål å fremme og bevare nasjonale verdier og tradisjoner og samtidig bidra til åndelig og kulturell berikelse for seerne.

    Homeland TV fortsetter å være en kjær kilde til autentisk bulgarsk musikk og kultur for alle seerne. Kanalens hengivenhet til bulgarske tradisjoner og ønsket om å presentere dem med følelse og respekt gjør den til en ekte bro mellom fortid og nåtid, og bevarer rikdommen og skjønnheten i nasjonen vår.

    TV Rodina Direkte TV gratis

    Vis mer
    Del på sosialt:
    Relaterte TV-kanaler
    Mega TV
    Mega TV
    Kalaignar TV
    Kalaignar TV
    Vis mer