Se live tv på nettet
Gratis tv kanaler på nettet
  • Live-tv>TV-kanaler>Norge>TV Visjon Norge
  • TV Visjon Norge Livestream

    4.6  fra 55stemmer
    Telefonnummer:+47 32 21 13 00
    TV Visjon Norge på sosiale nettverk:

    Se tv-stream TV Visjon Norge

    Se på tv online och följ direktsändningar från den första skandinaviska kristna tv-kanalen, TV Visjon Norge. Upplev evangeliet om Jesus för frelse och helande i ord och handling, 24 timmar om dygnet via satellit, RiksTV och kabelTV.

    TV Visjon Norge, den första skandinaviska kristna tv-kanalen, har levererat evangeliet om Jesus Kristus till tittare i hela Skandinavien sedan den startade den 24 mars 2003. Genom direktesändningar erbjuder TV Visjon Norge en 24-timmars kristen närvaro online, där evangeliet om frälsning och helande förmedlas i ord och handling.

    Sedan dess har TV Visjon Norge nått ut till tittare genom att sända sina TV-signaler via satellit till hela Skandinavien. Med tiden har de utökat sin räckvidd genom att även finnas tillgängliga på RiksTV och kabelTV, vilket gör det möjligt för ännu fler att se på TV online och ta del av deras program.

    Det som utmärker TV Visjon Norge är deras engagemang för att sprida evangeliet om Jesus Kristus i alla aspekter av deras sändningar. Genom sina 24-timmars direktsändningar erbjuder de ett brett utbud av program som förmedlar budskapet om frälsning och helande på många olika sätt.

    Med fokus på Jesus Kristus som kärnan i deras budskap, strävar TV Visjon Norge efter att vara en plattform för andlig vägledning, upplysning och styrka för sina tittare. Genom att erbjuda olika former av andlig undervisning, predikningar, lovsång och vittnesbörd, ger kanalen tittarna möjlighet att fördjupa sin andliga resa och uppleva Guds närvaro i sina liv.

    För många tittare har TV Visjon Norge blivit en viktig källa till tröst, inspiration och gemenskap. Genom att erbjuda sina direktesändningar online möjliggör de för tittarna att vara delaktiga i andaktsstunder, gudstjänster och andra andliga aktiviteter när som helst på dygnet.

    Sammanfattningsvis är TV Visjon Norge en 24-timmars kristen tv-kanal som ger tittarna möjlighet att se på tv online och följa deras direktsändningar, där evangeliet om Jesus Kristus förmedlas med passion och hängivenhet. Genom deras närvaro online strävar de efter att vara en värdefull resurs och en plattform för andlig tillväxt och inspiration för tittare i hela Skandinavien.

    TV Visjon Norge Direkte TV gratis

    Vis mer
    Del på sosialt:
    Relaterte TV-kanaler
    Hope Channel Norge
    Hope Channel Norge
    Kanal10 Norge
    Kanal10 Norge
    TV3 Norge
    TV3 Norge
    Speranta TV
    Speranta TV
    Al Hayat TV
    Al Hayat TV
    Revelation TV
    Revelation TV
    Vis mer