Se live tv på nettet
Gratis tv kanaler på nettet
  • Live-tv>TV-kanaler>Norge>Frikanalen tv
  • Frikanalen tv Livestream

    4.6  fra 55stemmer
    Frikanalen tv på sosiale nettverk:

    Se tv-stream Frikanalen tv

    Foreningen Frikanalen är en organisation som har bildats med syftet att ge det frivilliga Norge sin egen TV-kanal. Medlemskap i Frikanalen är öppet för alla som bedriver ideellt arbete på icke-vinstinriktad/icke-offentlig basis i Norge.

    Det var den 14 juni 2007 som Foreningen Frikanalen grundades och sedan dess har kanalen sänt program via det digitala marknätet sedan 2008. Det unika med Frikanalen är att det är en medlemsorganisation där olika frivilliga organisationer i Norge är medlemmar. Kanalen är öppen för alla som önskar att få sina program sända på TV.

    Frikanalen erbjuder en plattform för det frivilliga Norge att nå ut till en bredare publik och dela sina budskap, projekt och aktiviteter med tittare över hela landet. Genom live stream-sändningar och möjligheten att se på tv online når Frikanalen tv ut till en mångfald av tittare i olika åldrar och bakgrunder.

    Kanalen ger röst åt det frivilliga arbetet som utförs av olika organisationer och individer i Norge. Det kan vara allt från kulturella evenemang och samhällsprojekt till miljöaktivism och sociala insatser. Genom Frikanalen får det frivilliga Norge en plattform att dela sina berättelser och bidra till en mångsidig och inkluderande TV-kanal.

    Som en kanal som ägs och drivs av det frivilliga Norge är Frikanalen dedikerad till att erbjuda en bred och varierande mix av programinnehåll. Tittarna kan förvänta sig allt från dokumentärer och debatter till underhållning och kultur. Medlemskapet är öppet för alla och det finns en vilja att lyssna på nya idéer och ge utrymme för nya perspektiv.

    Frikanalen är mer än bara en TV-kanal, det är en plattform för samhällsengagemang och delaktighet. Genom att erbjuda möjligheten att sända live stream och se på tv online möjliggör Frikanalen ett demokratiskt och inkluderande medielandskap för det frivilliga Norge.

    Frikanalen tv Direkte TV gratis

    Vis mer
    Del på sosialt:
    Relaterte TV-kanaler
    Norway Live
    Norway Live
    MTV Norge
    MTV Norge
    Kanal10 Norge
    Kanal10 Norge
    Hope Channel Norge
    Hope Channel Norge
    TV3 Norge
    TV3 Norge
    TV Øst
    TV Øst
    Vis mer