Se live tv på nettet
Gratis tv kanaler på nettet
  • Live-tv>TV-kanaler>Chile>CNTV Infantil
  • CNTV Infantil Livestream

    4  fra 52stemmer
    CNTV Infantil på sosiale nettverk:

    Se tv-stream CNTV Infantil

    CNTV Infantil er en live-TV-kanal som gir barn muligheten til å se gratis live-TV. Nyt pedagogiske, morsomme og eventyrlige programmer for å underholde og utdanne barna dine, koble deg til nå og la dem nyte magien ved TV hjemmefra! CNTV Infantil (tidligere Novasur) er den eneste TV-kanalen i Chile som tilbyr daglige offentlige og pedagogiske programmer for barn. Kanalen ble grunnlagt i 2000 av det nasjonale fjernsynsrådet og har blitt et uvurderlig verktøy for utdanning og underholdning for barn.

    Det som gjør CNTV Infantil unik, er kanalens fokus på kultur, utdanning og allmenndannelse. Gjennom nøye utvalgte programmer, serier og reportasjer får barna mulighet til å lære om ulike temaer på en underholdende og didaktisk måte.

    I tillegg til det ordinære programtilbudet tilbyr CNTV Infantil også kursing av lærere og mediepedagogikk. Det betyr at lærere og pedagoger har tilgang til ressurser og verktøy som gjør det mulig å bruke TV som et pedagogisk verktøy i klasserommet.

    En av fordelene med CNTV Infantil er at programmet sendes på gratiskanaler, noe som betyr at alle barn i Chile kan få tilgang til programmene gratis. Dette er spesielt viktig i et land der tilgangen til betal-TV kan være begrenset for mange familier.

    I tillegg tilbyr CNTV Infantil muligheten til å se gratis direktesendt TV via nettsiden sin. Det betyr at barna kan se favorittprogrammene sine når som helst og hvor som helst, så lenge de har tilgang til Internett.

    Betydningen av en kanal som CNTV Infantil kan ikke undervurderes. TV kan være et kraftfullt pedagogisk verktøy når det brukes riktig. CNTV Infantil har blitt en uvurderlig alliert for foreldre og lærere, og tilbyr kvalitetsprogrammer som fremmer barns læring og utvikling.

    CNTV Infantil er kort sagt den eneste TV-kanalen i Chile som tilbyr daglige offentlige og pedagogiske programmer for barn. Med sitt fokus på kultur, utdanning og allmenndannelse har kanalen blitt et uvurderlig verktøy for utdanning og underholdning for barn. Enten det er gjennom TV-sendinger eller direkte via nettstedet, har barn muligheten til å glede seg over kvalitetsprogrammer som fremmer læring og utvikling.

    CNTV Infantil Direkte TV gratis

    Vis mer
    Del på sosialt:
    Relaterte TV-kanaler
    DR Ramasjang
    DR Ramasjang
    Kurdsat
    Kurdsat
    Disney Channel Spain
    Disney Channel Spain
    TV Anak Spacetoon
    TV Anak Spacetoon
    Vis mer