Rumunia - Kanały telewizyjne

,

6TV Telewizja online6TV

Rumunia / Lokalny TV

4 275 Views

În data de 13 ianuarie 2011, 6TV a obținut în unanimitate voturile pentru licența CNA.Acest prim pas, însoțit de argumentele principale: calitate, imparțialitate și operativitate ne fac să privim cu încredere spre succesul postului pe piața audiovizualului autohton. Suntem un post de televiziune național care răspunde necesităților de informare, dezbatere și în același timp care satisface exigențele publicului din întreaga țară. Formatul de principiu al televiziunii 6TV este generalist, având ca target persoaneledin mediul urban şi rural.

Absolut TV Telewizja onlineAbsolut TV

Rumunia / Lokalny TV / Lifestyle

3 074 Views

Misiunea Absolut TV este aceea de a ajuta telespectatorii să înțeleagă realitatea în care trăiesc, factorii decizionali și profesioniștii să facă alegeri potrivite, în cunoștință de cauză. Emisiunile vor oferi informații de înaltă calitate, relevante, exacte și de încredere. Mediul prezent se află într-o dinamică rapidă, de aceea în următorii ani, Absolut TV, se va poziționa și va dezvolta poziția de principal canal de televiziune generalistă din spațiul local și vom crește cota acestei piețe prin oferirea de informații de cea mai bună calitate, transparență și relevanță. Va avea un format inovativ pentru piața locală iar menirea acesteia va fi aceea de a avea un impact direct asupra comunităților locale în toată complexitatea lor.

Agro TV Network Telewizja onlineAgro TV Network

Rumunia / Lokalny TV / Wiadomości

2 695 Views

Agro TV - Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc.

Alfa Omega TV Telewizja onlineAlfa Omega TV

Rumunia / Religia TV

5 118 Views

Canalul Alfa Omega Tv a fost lansat in iunie 2006 pe satelit, acoperind Europa, nordul Africii si Orientul Mijlociu. Este un canal crestin interconfesional si interetnic ce isi propune sa promoveze valorile crestine in Romania, prin mijloace media. Alfa Omega TV este primul canal TV crestin in limba romana, cu emisie permanenta, 24/7. Poate fi receptionat pe satelit, retele locale de TV cablu si prin internet.

Antena 1 Telewizja onlineAntena 1

Rumunia / Publiczna TV

4 289 Views

Antena 1 este un canal de televiziune privat comercial din România. A fost lansat în 1993 ca televiziune regională care emitea în București și în zonele din jurul capitalei. Antena 1 este un canal generalist care difuzează jurnale de știri, emisiuni de divertisment, filme și seriale atât de pe piețele externe, cât și interne și transmisiuni sportive. Din 10 noiembrie 2010 postul nu se mai recepționează în Republica Moldova.

Antena 1 Arad Telewizja onlineAntena 1 Arad

Rumunia / Lokalny TV

2 280 Views

Antena 1 Arad - statie regionala de televiziune, in cadrul Antena TV Group SA. Antena 1 Arad este o statie de televiziune regională, care emite pe Canal 33 UIF, de pe pilonul SNR Siria.

Antena 1 Craiova Telewizja onlineAntena 1 Craiova

Rumunia / Lokalny TV

2 385 Views

Antena 1 Constanta va asteapta cu stiri, emisiuni, noutati din judetul Constanta!

Antena 3 Telewizja onlineAntena 3

Rumunia / Wiadomości

3 153 Views

Antena 3 este un canal de televiziune privat de știri din România. Acesta este deținut de compania Antena 3 S.A., care face parte din grupul Intact. Emisiunile sale prezintă informații legate de domeniul social și politic, dar și de mediul de afaceri. Directorul general al Antena 3 este Mihai Gâdea.

Antena Stars Telewizja onlineAntena Stars

Rumunia / Rozrywka TV

4 198 Views

Antena STARS va avea o abordare unică în peisajul românesc de televiziune, fiind singurul post dedicat integral stilului de viaţă al celebrităţilor autohtone sau internaţionale. Grafica modernă şi de mare impact va contribui la transmiterea unui mesaj puternic, ce va schimba faţa showbiz-ului românesc

Argeș TV Telewizja onlineArgeș TV

Rumunia / Lokalny TV

3 257 Views

Argeş Tv, singura televiziune locală din Piteşti cu program propriu 24 de ore, este recepţionată în 6 oraşe din judeţul Argeş: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel, Ştefăneşti şi Topoloveni. Argeş TV se recepţionează prin 4 reţele de cablu: RDS & RCS, TVCS, CLARION TV şi AKTA TV.
Prin reţeaua de cablu RDS & RCS, care deserveşte cea mai mare parte a judeţului Arges, televiziunea Argeş TV se recepţionează în oraşele: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel şi în zona rurală adiacentă, respectiv: Mărăcineni, Bascov, Bradu, Oarja.

As-Tv Bistrita Telewizja onlineAs-Tv Bistrita

Rumunia / Publiczna TV

3 187 Views

AS-TV, de 17 ani prima opțiune a bistrițenilor! Suntem recepționați în peste 70 000 de case, cu peste 200.000 de oameni.
11 aprilie 1999 a fost pentru Bistriţa ziua în care a început să emită, pentru prima dată în judeţ, un post local de televiziune. Se numea ARD-SAT şi avea coagulată, în jurul patronului Mihai Rotaru, o echipă de oameni entuziaşti care se ambiţionau să-şi dovedească aptitudinile pe un tărâm nou şi destul de pretenţios cum este cel al televiziunii…şi ambiţia a rămas, pentru noi şi acum la 18 ani. AS-TV înseamnă acum cel mai vizionat post local de televiziune din judeţul Bistriţa-Năsăud cu cea mai extinsă arie de difuzare, acoperind toate cele patru oraşe, dar şi un procent de peste 90% din mediul rural, prin toate firmele de cablu din judeţ şi de asemenea live pe internet, www.as-tv.ro.

Atomyx TV Telewizja onlineAtomyx TV

Rumunia / Muzyka TV / Rozrywka TV

3 891 Views

Proiectul a luat fiinta in luna mai a anului 2009, iar de atunci si pana acum Atomyx Tv a devenit favoritul multora dintre voi.

B1 TV Telewizja onlineB1 TV

Rumunia / Publiczna TV

3 048 Views

B1 TV este un post de televiziune specializat în ştiri, emisiuni informative de actualitate, care te ajută să înţelegi contextul de ansamblu al societăţii româneşti. B1 TV mizează pe informaţie esenţială şi divertisment, dar cu o abordare relaxată, neîncrâncenată şi, mai presus de toate, echidistantă. B1 TV este un post de televiziune din România lansat în 2001 ca post generalist și transformat în 2011 într-un canal de știri și publicistică. B1 TV emite 24 de ore din 24, la nivelul întregii țări.

Banat TV Telewizja onlineBanat TV

Rumunia / Publiczna TV

2 559 Views

televiziunea Banat TV - sursa de informatii a banatenilor de munte de pretutindeni.

Canal 7 / TL+ Telewizja onlineCanal 7 / TL+

Rumunia / Wiadomości / Rozrywka TV

4 022 Views

Canal7 este o stație de televiziune difuzată în Baia Mare, România, oferind spectacole de știri și divertisment. Ca parte a TL +, Canal7 produce și difuzează videoclipuri educaționale, programe culturale, comentarii politice, acoperire sportivă, documentare și seriale TV de divertisment.
.


Columna TV Telewizja onlineColumna TV

Rumunia / Lokalny TV

2 369 Views

Televiziunea Columna se află pe primul loc în județul Dâmbovița în topul preferințelor telespectatorilor și pe locul 7 în topul televiziunilor locale din țară. ColumnaTV înseamnă echipă, respect, devotament, încredere, putând fi definit ca un post informativ și de divertisment. Zi de zi, încercăm să îmbogățim viața oamenilor prin doza de muzică de calitate din tezaurul folcloric național și emisiuni informative care corespund gusturilor și așteptărilor telespectatorilor. Columna TV este o televiziune regională, având o arie de acoperire teritorială în județul Dâmbovița și în județele: Prahova, Ilfov, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița și București.

Credo TV Telewizja onlineCredo TV

Rumunia / Religia TV

3 740 Views

Credo TV produce şi difuzează prin canalele sale de televiziune şi prin internet, programe cu un continut explicit creştin, prin care Isus Hristos este proclamat fără echivoc Domn si Mântuitor şi prin care ne adresăm românilor de pretutindeni făcându-le cunoscut vestea bună a mântuirii prin jertfa Lui.

Va invităm să vă alăturaţi eforturilor noastre, să deveniți parteneri ai misiunii de răspândire a Evangheliei lui Isus până la marginile pământului, misiune pentru care există CREDO TV!

Curier TV Telewizja onlineCurier TV

Rumunia / Lokalny TV

2 644 Views

Curier TV - Televiziunea sufletului tau! Curier TV televiziune locala din Judetul Arges.
Televiziunea locala din judetul Arges - Curier TV - Televiziunea sufletului tau.

DiBi TV Telewizja onlineDiBi TV

Rumunia / Muzyka TV

3 780 Views

Televiziunea TA online unde se vad cele mai noi videoclipuri muzicale cu artistii tai preferati! Asteptam dedicatiile si preferintele voastre muzicale NON STOP la ...

Digi 24 Telewizja onlineDigi 24

Rumunia / Wiadomości

3 420 Views

DIGI 24 este un post de televiziune de știri independente, întemeiat la data de 1 martie 2012, la București, de către RCS&RDS. Postul de televiziune are în portofoliu și opt posturi locale, la Iași, Timișoara, Oradea, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Galați si Craiova. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe. Informația la putere!

Disney Channel Telewizja onlineDisney Channel

Rumunia / TV dla Dzieci

3 368 Views

Disney Channel este un canal de televiziune prin cablu specializat în programe pentru adolescenți, prin seriale și filme originale, original din Statele Unite, care s-a extins ulterior la nivel global.

Dolce Sport Telewizja onlineDolce Sport

Rumunia / Sport TV

5 453 Views

Dolce Sport este o retea de televiziune de sport lansată in 2010 de platforma de televiziune digitală Dolce. Dolce Sport cuprinde 6 canale (6 în format Standard Definition și 2 în format High Definition) care transmit meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga l, Cupa Ligii, Cupa României, Liga a II-a, La Liga, Premier League, FA Cup, Bundesliga, Cupa Germaniei, Campionatul Greciei, Campionatul Ucrainei, Campionatul Croației, Campionatul Serbiei, Supercupa Turciei. Alte transmisiuni Dolce Sport: Formula 1, GP2, GP3, Formula E, Porsche Supercup, World Rally Championship, Davis Cup, ATP World Tour 500 Series, Men EHF Champions League, Women EHF Champions League, Liga națională de handbal a Germaniei, NBA, Greek Basketball League, Six Nations, The Rugby Championship.

Erdélyi Magyar Televízió Telewizja onlineErdélyi Magyar Televízió

Rumunia / Lokalny TV

3 239 Views

ERDÉLYBŐL, ERDÉLYRŐL, ERDÉLYIEKNEK Legfőbb célkitűzésünk olyan magyar nyelvű televíziós műsorok szerkesztése, amelyek a régió és az európai kultúra egyensúlyát képezik. Hosszú távú terveink alapján az Erdélyi Magyar Televízió Románia egész területén, valamint Magyarországon is fogható lesz.

Etno TV Telewizja onlineEtno TV

Rumunia / Muzyka TV

4 547 Views

Etno TV este primul post de folclor din Romania. Rasplata si confirmarea muncii noastre e reprezentata de clasarea constanta de-a lungul anilor in fruntea topurilor de audienta al posturilor de muzica din Romania.

Reper de traditii si datini populare, EtnoTV isi propune sa mentina vie dragostea pentru folclor a tuturor romanilor, atat de acasa cat si de peste hotare.

Făgăraș TV Telewizja onlineFăgăraș TV

Rumunia / Lokalny TV

2 570 Views

Televiziunea Țării Făgărașului. FTV cu sediul în Făgăraş, emite din 19 februarie 1998 şi putem spune că a venit ca o completare la emisiunile televiziunilor naţionale. A apărut din dorinţa de a găsi o alternativă, din „setea” de a vedea şi altceva decât programele televiziunii de stat, acolo unde doar undele acesteia ajungeau.

Happy Channel Telewizja onlineHappy Channel

Rumunia / Lifestyle

5 521 Views

Happy Channel este un canal de televiziune privat comercial din România. A fost lansat la 7 martie 2016 și este deținut de compania Antena TV Group. Happiology: Suntem liberi! Suntem nebuni! Suntem iubitori! Suntem profunzi! Suntem tineri! Suntem veseli! Suntem curajosi! Suntem HAPPY!

Hora TV Telewizja onlineHora TV

Rumunia / Lokalny TV

3 512 Views

HORA TV, înainte de toate, este o poveste de succes.
O poveste adevărată, presărată cu cântec, pasiune şi dăruire. Se zice că, pentru a nu face umbră degeaba pământului, omul, trebuie să lase ceva în urma sa; sădeşti un pom, sapi o fântână, iar apoi, cel mai de preţ este să-ţi lumineze sufletul şi ograda cu zâmbetul şi fericirea unui copil… Atunci te simţi împăcat cu tine şi cu soarta!

Iasi TV Life Telewizja onlineIasi TV Life

Rumunia / Lokalny TV

2 949 Views

Televiziunea tuturor ieșenilor. Televiziunea oamenilor bine informați. Singura televiziune cu adevărat importantă din Iași. TV Life a celei mai urmărite televiziuni de știri din iasi, înființat in anul 2008 a devenit rapid lider pe piata din iasi intrucat Iasi TV Life ofera iesenilor cele ...

IdaTV Telewizja onlineIdaTV

Rumunia / Lifestyle

1 913 Views

Primul post de televiziune din Romania dedicat arhitecturii si designului. IDA TV este o televiziune romaneasca cu profil arhitectura si design. Conform documentatiei depuse la CNA, televiziunea IDA TV difuzeaza programe producţie proprie (30%) şi programe audiovizuale ale altor producători (70%), propunandu-si sa transmita "o parte din noutăţile, tehnologiile, din tot ceea ce apare în zona arhitectură, design", dupa cum a declarat Viorel Fetinca, actionarul majoritar a postului.

Inedit TV Telewizja onlineInedit TV

Rumunia / Muzyka TV

3 517 Views

Cele mai mari nume din folclorul romanesc sunt prezente zilnic in cadrul emisiunilor de exceptie de la Inedit Tv. Misiune:„Inedit TV” un spațiu cultural de bucurie și inspirație, care să susțină constant procesul de transformare interioră a milioane de români.
În acest sens, strategia pragmatică de diferențiere a postului are la bază nevoia reală a populației de cunoaștere autentică și trăire (stare), care să dea încredere, optimism și curaj, intoarcerea la reperele autentice folosind noile instrumente ale timpului actual.

.