Sledujte tv online zdarma
Tv Online vysielanie
  • Živá televízia>TV-kanali>Japonsko>FBS
  • FBS Živý prenos

    4.6  od 56hlasov
    FBS o sociálnych sieťach:

    Sledujte živé televízne vysielanie FBS

    FBS Fukuoka Broadcasting System je miestny televízny kanál so sídlom v prefektúre Fukuoka. Prostredníctvom živého vysielania môžete sledovať televíziu kedykoľvek a kdekoľvek. Televízny kanál FBS Fukuoka Broadcasting System, ktorý ponúka širokú škálu obsahu vrátane miestnych správ, informácií a zábavných programov, je miestnymi obyvateľmi obľúbený a rešpektovaný.
    Fukuoka Broadcasting System (FBS) je špecifikovaný poskytovateľ základného pozemného vysielania, ktorý prevádzkuje televízne vysielanie v prefektúre Fukuoka v Japonsku.

    FBS používa rovnaký analógový vysielací kanál ako RKB Mainichi Broadcasting System (RKB TV), pobočka JNN, a Kyushu Asahi Broadcasting Corporation (KBC TV), pobočka ANN, ktoré boli otvorené v prefektúre Fukuoka, takže ID kľúča diaľkového ovládania pre pobočky NNN je 5 namiesto 4. Preto je v prefektúre Fukuoka kanál FBS 5.

    V prefektúre Saga je tiež prednastavená na 5, ale v prefektúrach Nagasaki, Kumamoto, Oita a Jamaguči už miestne stanice pridružené k ANN používajú 5, takže sa pridá číslo pobočky.

    Okrem televízneho vysielania umožňuje FBS divákom sledovať svoje programy aj prostredníctvom internetu v priamych prenosoch. Priamy prenos je jedným zo spôsobov sledovania televízie, ktorý umožňuje divákom sledovať televízne programy v reálnom čase z akéhokoľvek zariadenia pripojeného na internet (napr. smartfóny, počítače atď.).

    Výraz sledovanie televízie je bežne používaným výrazom pri sledovaní programov FBS. Pri sledovaní televízie si môžete vychutnať rôzny obsah, ako sú správy, drámy, varietné programy atď.

    Spoločnosť Fukuoka Broadcasting System, Inc. poskytuje televízne vysielanie najmä v prefektúre Fukuoka a prostredníctvom FBS je možné sledovať rôznorodé programy.

    FBS Živé televízne vysielanie zadarmo

    Zobraziť viac
    Zdieľanie :
    Súvisiace televízne kanály
    Tay Ninh TV
    Tay Ninh TV
    Vinh Long TV1
    Vinh Long TV1
    Tra Vinh TV
    Tra Vinh TV
    Binh Phuoc TV2
    Binh Phuoc TV2
    Ben Tre TV
    Ben Tre TV
    Kien Giang TV
    Kien Giang TV
    An Giang TV
    An Giang TV
    Long An TV
    Long An TV
    Binh Phuoc TV1
    Binh Phuoc TV1
    Da Nang TV2
    Da Nang TV2
    Vinh Phuc TV
    Vinh Phuc TV
    Zobraziť viac