Sledujte tv online zdarma
Tv Online vysielanie
  • Živá televízia>TV-kanali>Japonsko>KBC
  • KBC Živý prenos

    4.6  od 56hlasov
    KBC o sociálnych sieťach:

    Sledujte živé televízne vysielanie KBC

    KBC Kyushu Asahi Broadcasting Corporation (KBC) je komunitný televízny kanál, ktorý slúži v oblasti Fukuoka. Prostredníctvom živého vysielania si môžete vychutnať programy KBC kedykoľvek a kdekoľvek. Okrem toho si diváci môžu sledovaním televízie vychutnať širokú škálu miestnych správ, informácií a zábavných programov KBC Kyushu Asahi Broadcasting vždy poskytuje aktuálne programy, ktoré prinášajú radosť a vzrušenie svojim divákom.
    Spoločnosť Asahi Broadcasting Corporation so sídlom v Nagahame, Chuo-ku, mesto Fukuoka, Kjúšu, je televízny a rozhlasový vysielateľ s dlhou históriou, ktorý oslavuje 60. výročie svojho vzniku. Spoločnosť Kyushu Asahi Broadcasting Corporation pokrýva prefektúru Fukuoka a prevádzkuje vysielanie na stredných vlnách (AM) aj televízne vysielanie. Obyvateľom prefektúry Fukuoka tak poskytuje širokú škálu informácií a zábavy.

    Spoločnosť Kyushu Asahi Broadcasting Corporation sa bežne označuje skratkou KBC a jej volací znak rozhlasovej stanice je JOIF (Fukuoka AM 1413 kHz/FM 90,2 MHz) a volací znak televíznej stanice je JOIF-DTV (Fukuoka). Tieto volacie značky sú identifikačné kódy používané na identifikáciu vysielacích staníc a slúžia poslucháčom a divákom na sledovanie programov a získavanie informácií o staniciach.

    Moderné televízne vysielanie je možné sledovať aj prostredníctvom živých prenosov vďaka rozšírenému používaniu internetu. Priamy prenos znamená sledovanie televíznych a rozhlasových programov v reálnom čase prostredníctvom internetu. Diváci si tak môžu jednoducho vychutnať programy na svojich počítačoch alebo smartfónoch bez toho, aby museli pri sledovaní televízie sedieť pred televíznou obrazovkou.

    Televízne a rozhlasové vysielanie spoločnosti Kyushu Asahi Broadcasting Corporation poskytuje komunitné informácie a zábavu, ako aj širokú škálu programov, napríklad aktuálne správy a športové informácie. Vďaka tomu je pre ľudí v prefektúre Fukuoka známou súčasťou každodenného života mnohých ľudí.

    KBC Živé televízne vysielanie zadarmo

    Zobraziť viac
    Zdieľanie :
    Súvisiace televízne kanály
    Tay Ninh TV
    Tay Ninh TV
    Binh Phuoc TV2
    Binh Phuoc TV2
    Vinh Long TV1
    Vinh Long TV1
    An Giang TV
    An Giang TV
    Tra Vinh TV
    Tra Vinh TV
    Ben Tre TV
    Ben Tre TV
    Binh Phuoc TV1
    Binh Phuoc TV1
    KKB - Kagoshima  TV
    KKB - Kagoshima TV
    OAB TV
    OAB TV
    TV Asahi
    TV Asahi
    Kien Giang TV
    Kien Giang TV
    Zobraziť viac