المجر قنوات التلفاز

,

1 Music Channel online television 1 Music Channel

المجر / الموسيقى التلفزيون

7 677 Views

A Music Channel zenecsatorna, az azonos nevű román televíziócsatorna magyar verziója. 2010. január 8. óta sugároz a H!T Music Channellel együtt. Érdekessége, hogy a nap 24 órájában zenét ad, illetve a magyar zenetelevíziók között az első, amelynek műsorát az interneten, ingyenes streamen keresztül is lehet élőben követni. A Music Channel műsorvezetője Dukai Regina.

Alföld TV online television Alföld TV

المجر / التلفزيون المحلي

2 400 Views

Az Alföld Televízió kereskedelmi kábeltelevízió, mely 1996 óta van jelen a helyi televíziók palettáján. Az Alföld Televízió a UPC, a DIGI TV és a FIBERNET hálózatán fogható, jelenleg
Debrecenben, Ebesen, Debrecen-Józsán, Hajdúszoboszlón, Hajdúböszörményben, Püspökladányban, Nádudvaron, Kabán, Bárándon, Berettyóújfaluban, Nyíradonyban.
2011. június 1-től digitálisan is nézhető a UPC szolgáltató 154-es csatornáján.

ATV online television ATV

المجر / التلفزيون المحلي

4 471 Views

Az ATV Magyarország vezető hírtelevíziója a nézettségi adatok alapján. Fő profiljába hírműsorok, politikai és értelmiségi beszélgetős műsorok tartoznak, de helyet kapnak könnyedebb kulturális, közéleti magazinok, Magyarországot bemutató utazási műsor is.
Hírműsorokból a hétköznaponként 10 alkalommal jelentkező Híradó, a külpolitikai Világhíradó és a nézők között nagy népszerűségnek örvendő esti Egyenes Beszéd a legnézettebb programok.

Bajai TV online television Bajai TV

المجر / التلفزيون المحلي

3 165 Views

Helyi tv-csatorna Baja-ból

BPTV online television BPTV

المجر / التلفزيون المحلي

2 873 Views

A Budapest Európa Televízió egy nagyváradi székhelyű, magyar nyelvű műsort sugárzó televízió. A csatorna egyike az első magyar kereskedelmi televízióknak, ám a nagy kereskedelmi adóktól eltérő üzleti modellt képviselt, sokáig sikeresen. A 2000-es évek második felében e televízió képernyőjén nőtt meg az ismertsége több bulvársztárnak is.

City TV online television City TV

المجر / أخبار التلفزيون / اعمال

4 386 Views

A City TV a Budapest V. kerületi Önkormányzat kábeltévéje, amely a Belváros és Budapest eseményeivel, híreivel egyaránt foglalkozik.

Oldalainkon információkat találhat cégünkről, műsorainkról, híreinkről és a City TV-nél jelenleg elérhető szolgáltatásokról.

Csongrád Tv online television Csongrád Tv

المجر / التلفزيون المحلي

2 576 Views

Csongrád Televízió hivatalos csatornája.
Kövesd figyelemmel műsorainkat. Sportközvetítések, Magazinok, Közéleti Mozaik és sok egyéb érdekesség.

CTV online television CTV

المجر / التلفزيون المحلي / أخبار التلفزيون

3 323 Views

Ceglédi Városi Televízió - Friss hírek naponta a térségből
A Ceglédi Városi Televízió első kísérleti adása 1990. november 16-án volt először fogható.
Azóta a Televízió folyamatos fejlődésen ment keresztül, mind az adás időtartamát, gyakoriságát és vételkörzetét illetően. Az adás időtartamát 1 óráról 4 órára, gyakoriságát a hetiről napi szintre emeltük.
Weboldalunk fejlesztésével pedig online nézhetővé vált műsorunk. Ezáltal bárki lakóhelyétől és kábelszolgáltatójától függetlenül meg tudja tekinteni műsorunkat.

Dance TV online television Dance TV

المجر / الموسيقى التلفزيون

3 402 Views

Watch the best dance music videos in HD. Tv station, radio station, on-line streaming, Live events, music videos,development/management, tv/video productions, online applications/development, online marketing, social communiacation

Debrecen Televízió online television Debrecen Televízió

المجر / التلفزيون المحلي / أخبار التلفزيون

2 479 Views

A Debrecen Televízió saját gyártású filmjeit ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A napi műsorkínálatról a televízió oldalán vagy a hírportálján tájékozódhat, ahol követheti az élő adást, de megtekintheti korábbi magazinjainkat is.

Duna Televízió online television Duna Televízió

المجر / التلفزيون العامة

4 790 Views

A Duna Televízió 1992 és 2010 között önálló magyar állami műholdas televíziós szervezet. 1992. december 24-től sugározza műsorait a magyarországi nézők, valamint a határon túli és a világban szétszóródott magyarság számára, amelyeket 2011.

Duna World online television Duna World

المجر / التلفزيون العامة

3 024 Views

A Duna World a Duna Média nemzetközi csatornája, amely műsorát a világban szétszóródott magyarság számára sugározza. Tulajdonosa a Közszolgálati Közalapítvány. Műsorainak sugárzását Duna World néven 2012. január 1-jén kezdte meg. Értéket és hagyományt közvetítő közszolgálati műsorokkal elindult a Duna World csatorna, amelynek elsődleges feladata a tengeren túl és a Kárpát-medencében élő magyarság tájékoztatása és igényes szórakoztatása. A 24 órában látható Duna World erősíti a nemzeti hovatartozás érzését a világban szétszóródott magyarokban, s lehetőséget ad arra is, hogy hazától távol szakadt honfitársaink leszármazottjai is megismerkedhessenek őseik kultúrájával és nyelvével. Ennek érdekében a Duna World az Európán kívül élő legnagyobb magyar közösségek, az amerikai és az ausztráliai földrész magyarjainak helyi időrendjéhez igazodva sugározza műsorát.

EchoTV online television EchoTV

المجر / اعمال

3 837 Views

Az Echo Televízió Magyarország első gazdasági tematikájú, közéleti és információs csatornája. A televízió 2005. szeptember 15-e óta sugározza adását napi 24 órában. Többségi tulajdonosa Széles Gábor, vezérigazgatója Farkas Boglárka. A televízió indulásakor több Hír TV-től távozott kollégát is alkalmazott.

Fehervar TV online television Fehervar TV

المجر / التلفزيون المحلي / أخبار التلفزيون

4 380 Views

A Fehérvár Médiacentrum Székesfehérváron és vonzáskörzetében élő több tízezer ember számára szolgáltat naponta híreket. A Fehérvár TV elsősorban a helyi hírek szállítását, és a lakosság pontos tájékoztatását tűzte ki céljául. Ehhez a cégnek segítségére van egy naponta frissülő weblap, egy rádió és egy hetilap. Ezek együtteseként jött létre a Fehérvár Médiacentrum.

Fishing and Hunting Magyarország online television Fishing and Hunting Magyarország

المجر / لايف ستايل

3 776 Views

Fishing&Hunting Channel. Nagyvad a nappaliban!
Magyarország első horgász- és vadászcsatornájával a képernyő előtt is átélheted a vadászat izgalmait, vagy kikapcsolódhatsz horgászat közben!
Mikkel találkozhatsz pontosan, ha minket választasz?
Gyönyörű helyszíneken forgatott izgalmas sorozataink és neves hazai, valamint külföldi szakértőink segítségével bevezetünk Téged a horgászat és a vadászat rejtélyes világába.
.


FixHD TV online television FixHD TV

المجر / التلفزيون المحلي

3 078 Views

A FixHD egy magyarországi televízióadó. Utódja a fix.tv-nek, az első csatornának, amely elsősorban informatikai témájú műsorokat sugározott. Elődjével ellentétben, a FixHD már Full HD minőségben sugároz. A FIX televíziós csatorna célja, hogy az "egész család" televíziója legyen. A csatorna több generációt kíván megszólítani széleskörű műsorválasztékával és mindezt, lendületes, fiatalos, interaktív és egyben teljesen politikamentes környezetben.

Gyöngyösi Tv online television Gyöngyösi Tv

المجر / التلفزيون المحلي

2 520 Views

Gyöngyös Város Önkormányzata 1993-ban úgy határozott, hogy Városi Televíziót hoz létre, amelynek feladata, hogy teret adjon az önkormányzat tájékoztatási kötelezettségének teljesítéséhez, a demokrácia fórumrendszerének szélesítése, a város és vonzáskörzete kulturális értékeinek bemutatása.

Győrplusz TV online television Győrplusz TV

المجر / التلفزيون المحلي

3 460 Views

A Győr+ Média Zrt., mint a Győr+ Hetilapot, a Győr+ Rádiót, a Győr+ TV-t, valamint a Győr+ Online internetes hírportált egységbe foglaló médiaközpont, Győr meghatározó, erős véleményformáló jelentőséggel bíró kommunikációs csatornája, a helyi hírek forrása. Legyen szó írott, elektronikus, audio, avagy audiovizuális sajtóról, a Győr+ Méda Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt a Győr és vonzáskörzetében élő lakosság, vállalkozások és vállalatok számára. Teszi mindezt azért, hogy első kézből tájékoztasson, megbízható módon és hitelesen közvetítse a friss híreket, információkat a nagyközönség számára.

H!T Music Channel online television H!T Music Channel

المجر / الموسيقى التلفزيون

5 360 Views

A H!T Music Channel egy 24 órás zenecsatorna, amely 2010. január 8-án indult. Zenei kínálata hasonló a VH1 zenetévéhez, hiszen a retró slágerektől kezdve napjaink zenéit is felvonultatja.

Halom Televízió online television Halom Televízió

المجر / التلفزيون المحلي

4 617 Views

A Százhalombattai Városi Televízió, vagy röviden Halom TV nem csupán a közel tizenkilencezer lakosú Százhalombatta, hanem a környező települések, az egész térség életével, történéseivel foglalkozik.

A szórakoztatásra, tömegtájékoztatásra koncentráló kereskedelmi televíziók és rádiók tevékenysége nyomán egyre többen felismerjük, hogy mennyire fontos szűkebb környezetünk eseményeire, az itt élő embereket foglalkoztató kérdésekre és válaszokra koncentrálni.

Hatoscsatorna online television Hatoscsatorna

المجر / التلفزيون المحلي

2 844 Views

A Hatoscsatorna egy 2011-ben indult, magyar, közösségi televízióadó.Műsorvezetői közé tartozik Paor Lilla ügyvezető-igazgató és Dombóvári Gábor. A műsoridő 24 órás. 2014-ben a Médiatanács bejelentette, hogy sok más közösségi televízióval együtt a Hatoscsatorna műszaki fejlesztését is támogatja.

Hír TV online television Hír TV

المجر / التلفزيون العامة

4 198 Views

A Hír TV Magyarország első hírszolgáltató televíziója. A „polgári nyilvánosság eszközeként” beharangozott csatorna 2003. január 2-a óta sugározza adását mindennap reggel 5:30-tól éjjel 2 óráig. A Hír TV elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok döntéshozatalai során. Nálunk nem a hírek idomulnak a műsorfolyamhoz, hanem a műsor idomul a legaktuálisabb hírekhez, nagy horderejű eseményekhez és a nézők igényeihez: egy-egy váratlan történésről akár az adást megszakítva – breaking news bejelentkezéssel – tudósítunk.

Hungária TV online television Hungária TV

المجر / التلفزيون العامة / أخبار التلفزيون

4 335 Views

Hungária Televízió is a television station in Hungary, providing News and Politics programming.

Izaura TV online television Izaura TV

المجر / الترفيه في التلفزيون

7 366 Views

Izaura TV is a television channel operated by a TV2 Group that broadcasts in Hungary. It is a telenovella channel.

Jász Trió Tv online television Jász Trió Tv

المجر / التلفزيون المحلي

2 285 Views

A Jász Trió TV a Jászság 16 településén fogható több mint 16.000 bekötött háztartásban. Ez azt jelenti, hogy a foghatóságunk a térségben 55 % feletti. Naponta több mint 40.000 emberhez szólunk. Kábelszolgáltatónk a Pr-Telecom Zrt. aki nem csak az alapcsomagban analóg csatornán, hanem digitális csatornán is továbbítja műsorunkat.

Kanizsa TV online television Kanizsa TV

المجر / التلفزيون العامة

3 167 Views

A nagykanizsai Városi Televíziót az országban az elsők között, az országban 6. helyi televízióként, 1985-ben alapította az akkori Városi Tanács. Az első években a Hevesi Sándor Művelődési Központ részeként működő intézmény, havi egy, majd kétheti egy, ezt követően heti egy adással jelentkezett. Az 1994-ben professzionális technikához jutó csapat, már nem csak kábelen, de saját adójáról is sugározta napi adását. Az intézmény 1998-tól Kanizsa TV Kft. néven 100 százalékos önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságként működik.

Kapos TV online television Kapos TV

المجر / التلفزيون المحلي / الترفيه في التلفزيون

2 817 Views

A Kapos Televízió azt mutatja meg, milyen kaposváriként otthon lenni a világban, milyen a világ, ha Kaposváron vagyunk benne otthon. Somogy megye vezető videós hírportálja. Videók, cikkek, programajánlók, játékok, sportközvetítések - KaposPont

Kecskeméti tv online television Kecskeméti tv

المجر / التلفزيون العامة

2 981 Views

A Kecskeméti TV. Kecskemét város saját tévéje. Nekünk szívügyünk Kecskemét. Élő adásunk, archív felvételeink a honlapon!

Kolcsey TV online television Kolcsey TV

المجر / أخبار التلفزيون

1 952 Views

A Kölcsey Televízió Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei regionális televíziós csatorna, mely 1999-ben kezdte meg működését. Székhelye Nyíregyházán található. A csatorna a digitális átállás részeként a régióban a nyíregyházi Televízió után szintén digitális műsorszórásra váltott, sőt 2013 év végétől már némely műsorát HD minőségben is sugározza 1080i felbontásban.

Light Channel online television Light Channel

المجر / التلفزيون المحلي

2 328 Views

Light Channel este o televiziune creștină care transmite valorile Evangheliei în societatea .

.