HongarijeTV Zenders

,

{name} online television1 Music Channel

Hongarije / Muziek

2 128 Uitzicht

A Music Channel zenecsatorna, az azonos nevű román televíziócsatorna magyar verziója. 2010. január 8. óta sugároz a H!T Music Channellel együtt. Érdekessége, hogy a nap 24 órájában zenét ad, illetve a magyar zenetelevíziók között az első, amelynek műsorát az interneten, ingyenes streamen keresztül is lehet élőben követni. A Music Channel műsorvezetője Dukai Regina.

{name} online televisionAlföld TV

Hongarije / Lokale Tv

1 476 Uitzicht

Az Alföld Televízió kereskedelmi kábeltelevízió, mely 1996 óta van jelen a helyi televíziók palettáján. Az Alföld Televízió a UPC, a DIGI TV és a FIBERNET hálózatán fogható, jelenleg
Debrecenben, Ebesen, Debrecen-Józsán, Hajdúszoboszlón, Hajdúböszörményben, Püspökladányban, Nádudvaron, Kabán, Bárándon, Berettyóújfaluban, Nyíradonyban.
2011. június 1-től digitálisan is nézhető a UPC szolgáltató 154-es csatornáján.

{name} online televisionATV

Hongarije / Lokale Tv

2 028 Uitzicht

Az ATV Magyarország vezető hírtelevíziója a nézettségi adatok alapján. Fő profiljába hírműsorok, politikai és értelmiségi beszélgetős műsorok tartoznak, de helyet kapnak könnyedebb kulturális, közéleti magazinok, Magyarországot bemutató utazási műsor is.
Hírműsorokból a hétköznaponként 10 alkalommal jelentkező Híradó, a külpolitikai Világhíradó és a nézők között nagy népszerűségnek örvendő esti Egyenes Beszéd a legnézettebb programok.

{name} online televisionBajai TV

Hongarije / Lokale Tv

1 582 Uitzicht

Helyi tv-csatorna Baja-ból

{name} online televisionBPTV

Hongarije / Lokale Tv

1 495 Uitzicht

A Budapest Európa Televízió egy nagyváradi székhelyű, magyar nyelvű műsort sugárzó televízió. A csatorna egyike az első magyar kereskedelmi televízióknak, ám a nagy kereskedelmi adóktól eltérő üzleti modellt képviselt, sokáig sikeresen. A 2000-es évek második felében e televízió képernyőjén nőtt meg az ismertsége több bulvársztárnak is.

{name} online televisionCity TV

Hongarije / Nieuws / Bedrijf

1 657 Uitzicht

A City TV a Budapest V. kerületi Önkormányzat kábeltévéje, amely a Belváros és Budapest eseményeivel, híreivel egyaránt foglalkozik.

Oldalainkon információkat találhat cégünkről, műsorainkról, híreinkről és a City TV-nél jelenleg elérhető szolgáltatásokról.

{name} online televisionCsongrád Tv

Hongarije / Lokale Tv

1 452 Uitzicht

Csongrád Televízió hivatalos csatornája.
Kövesd figyelemmel műsorainkat. Sportközvetítések, Magazinok, Közéleti Mozaik és sok egyéb érdekesség.

{name} online televisionCTV

Hongarije / Lokale Tv / Nieuws

1 582 Uitzicht

Ceglédi Városi Televízió - Friss hírek naponta a térségből
A Ceglédi Városi Televízió első kísérleti adása 1990. november 16-án volt először fogható.
Azóta a Televízió folyamatos fejlődésen ment keresztül, mind az adás időtartamát, gyakoriságát és vételkörzetét illetően. Az adás időtartamát 1 óráról 4 órára, gyakoriságát a hetiről napi szintre emeltük.
Weboldalunk fejlesztésével pedig online nézhetővé vált műsorunk. Ezáltal bárki lakóhelyétől és kábelszolgáltatójától függetlenül meg tudja tekinteni műsorunkat.

{name} online televisionDance TV

Hongarije / Muziek

1 576 Uitzicht

Watch the best dance music videos in HD. Tv station, radio station, on-line streaming, Live events, music videos,development/management, tv/video productions, online applications/development, online marketing, social communiacation

{name} online televisionDebrecen Televízió

Hongarije / Lokale Tv / Nieuws

1 455 Uitzicht

A Debrecen Televízió saját gyártású filmjeit ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A napi műsorkínálatról a televízió oldalán vagy a hírportálján tájékozódhat, ahol követheti az élő adást, de megtekintheti korábbi magazinjainkat is.

{name} online televisionDuna Televízió

Hongarije / Openbare Tv

1 735 Uitzicht

A Duna Televízió 1992 és 2010 között önálló magyar állami műholdas televíziós szervezet. 1992. december 24-től sugározza műsorait a magyarországi nézők, valamint a határon túli és a világban szétszóródott magyarság számára, amelyeket 2011.

{name} online televisionDuna World

Hongarije / Openbare Tv

1 457 Uitzicht

A Duna World a Duna Média nemzetközi csatornája, amely műsorát a világban szétszóródott magyarság számára sugározza. Tulajdonosa a Közszolgálati Közalapítvány. Műsorainak sugárzását Duna World néven 2012. január 1-jén kezdte meg. Értéket és hagyományt közvetítő közszolgálati műsorokkal elindult a Duna World csatorna, amelynek elsődleges feladata a tengeren túl és a Kárpát-medencében élő magyarság tájékoztatása és igényes szórakoztatása. A 24 órában látható Duna World erősíti a nemzeti hovatartozás érzését a világban szétszóródott magyarokban, s lehetőséget ad arra is, hogy hazától távol szakadt honfitársaink leszármazottjai is megismerkedhessenek őseik kultúrájával és nyelvével. Ennek érdekében a Duna World az Európán kívül élő legnagyobb magyar közösségek, az amerikai és az ausztráliai földrész magyarjainak helyi időrendjéhez igazodva sugározza műsorát.

{name} online televisionEchoTV

Hongarije / Bedrijf

1 757 Uitzicht

Az Echo Televízió Magyarország első gazdasági tematikájú, közéleti és információs csatornája. A televízió 2005. szeptember 15-e óta sugározza adását napi 24 órában. Többségi tulajdonosa Széles Gábor, vezérigazgatója Farkas Boglárka. A televízió indulásakor több Hír TV-től távozott kollégát is alkalmazott.

{name} online televisionFehervar TV

Hongarije / Lokale Tv / Nieuws

1 622 Uitzicht

A Fehérvár Médiacentrum Székesfehérváron és vonzáskörzetében élő több tízezer ember számára szolgáltat naponta híreket. A Fehérvár TV elsősorban a helyi hírek szállítását, és a lakosság pontos tájékoztatását tűzte ki céljául. Ehhez a cégnek segítségére van egy naponta frissülő weblap, egy rádió és egy hetilap. Ezek együtteseként jött létre a Fehérvár Médiacentrum.

{name} online televisionFishing and Hunting Magyarország

Hongarije / Lifestyle Tv

1 689 Uitzicht

Fishing&Hunting Channel. Nagyvad a nappaliban!
Magyarország első horgász- és vadászcsatornájával a képernyő előtt is átélheted a vadászat izgalmait, vagy kikapcsolódhatsz horgászat közben!
Mikkel találkozhatsz pontosan, ha minket választasz?
Gyönyörű helyszíneken forgatott izgalmas sorozataink és neves hazai, valamint külföldi szakértőink segítségével bevezetünk Téged a horgászat és a vadászat rejtélyes világába.

.

{name} online televisionFixHD TV

Hongarije / Lokale Tv

1 528 Uitzicht

A FixHD egy magyarországi televízióadó. Utódja a fix.tv-nek, az első csatornának, amely elsősorban informatikai témájú műsorokat sugározott. Elődjével ellentétben, a FixHD már Full HD minőségben sugároz. A FIX televíziós csatorna célja, hogy az "egész család" televíziója legyen. A csatorna több generációt kíván megszólítani széleskörű műsorválasztékával és mindezt, lendületes, fiatalos, interaktív és egyben teljesen politikamentes környezetben.

{name} online televisionGyöngyösi Tv

Hongarije / Lokale Tv

1 380 Uitzicht

Gyöngyös Város Önkormányzata 1993-ban úgy határozott, hogy Városi Televíziót hoz létre, amelynek feladata, hogy teret adjon az önkormányzat tájékoztatási kötelezettségének teljesítéséhez, a demokrácia fórumrendszerének szélesítése, a város és vonzáskörzete kulturális értékeinek bemutatása.

{name} online televisionGyőrplusz TV

Hongarije / Lokale Tv

1 535 Uitzicht

A Győr+ Média Zrt., mint a Győr+ Hetilapot, a Győr+ Rádiót, a Győr+ TV-t, valamint a Győr+ Online internetes hírportált egységbe foglaló médiaközpont, Győr meghatározó, erős véleményformáló jelentőséggel bíró kommunikációs csatornája, a helyi hírek forrása. Legyen szó írott, elektronikus, audio, avagy audiovizuális sajtóról, a Győr+ Méda Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt a Győr és vonzáskörzetében élő lakosság, vállalkozások és vállalatok számára. Teszi mindezt azért, hogy első kézből tájékoztasson, megbízható módon és hitelesen közvetítse a friss híreket, információkat a nagyközönség számára.

{name} online televisionH!T Music Channel

Hongarije / Muziek

1 798 Uitzicht

A H!T Music Channel egy 24 órás zenecsatorna, amely 2010. január 8-án indult. Zenei kínálata hasonló a VH1 zenetévéhez, hiszen a retró slágerektől kezdve napjaink zenéit is felvonultatja.

{name} online televisionHalom Televízió

Hongarije / Lokale Tv

1 693 Uitzicht

A Százhalombattai Városi Televízió, vagy röviden Halom TV nem csupán a közel tizenkilencezer lakosú Százhalombatta, hanem a környező települések, az egész térség életével, történéseivel foglalkozik.

A szórakoztatásra, tömegtájékoztatásra koncentráló kereskedelmi televíziók és rádiók tevékenysége nyomán egyre többen felismerjük, hogy mennyire fontos szűkebb környezetünk eseményeire, az itt élő embereket foglalkoztató kérdésekre és válaszokra koncentrálni.

{name} online televisionHatoscsatorna

Hongarije / Lokale Tv

1 371 Uitzicht

A Hatoscsatorna egy 2011-ben indult, magyar, közösségi televízióadó.Műsorvezetői közé tartozik Paor Lilla ügyvezető-igazgató és Dombóvári Gábor. A műsoridő 24 órás. 2014-ben a Médiatanács bejelentette, hogy sok más közösségi televízióval együtt a Hatoscsatorna műszaki fejlesztését is támogatja.

{name} online televisionHír TV

Hongarije / Openbare Tv

1 806 Uitzicht

A Hír TV Magyarország első hírszolgáltató televíziója. A „polgári nyilvánosság eszközeként” beharangozott csatorna 2003. január 2-a óta sugározza adását mindennap reggel 5:30-tól éjjel 2 óráig. A Hír TV elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok döntéshozatalai során. Nálunk nem a hírek idomulnak a műsorfolyamhoz, hanem a műsor idomul a legaktuálisabb hírekhez, nagy horderejű eseményekhez és a nézők igényeihez: egy-egy váratlan történésről akár az adást megszakítva – breaking news bejelentkezéssel – tudósítunk.

{name} online televisionHungária TV

Hongarije / Openbare Tv / Nieuws

1 718 Uitzicht

Hungária Televízió is a television station in Hungary, providing News and Politics programming.

{name} online televisionIzaura TV

Hongarije / Vermaak Tv

2 591 Uitzicht

Izaura TV is a television channel operated by a TV2 Group that broadcasts in Hungary. It is a telenovella channel.

{name} online televisionJász Trió Tv

Hongarije / Lokale Tv

1 441 Uitzicht

A Jász Trió TV a Jászság 16 településén fogható több mint 16.000 bekötött háztartásban. Ez azt jelenti, hogy a foghatóságunk a térségben 55 % feletti. Naponta több mint 40.000 emberhez szólunk. Kábelszolgáltatónk a Pr-Telecom Zrt. aki nem csak az alapcsomagban analóg csatornán, hanem digitális csatornán is továbbítja műsorunkat.

{name} online televisionKanizsa TV

Hongarije / Openbare Tv

1 468 Uitzicht

A nagykanizsai Városi Televíziót az országban az elsők között, az országban 6. helyi televízióként, 1985-ben alapította az akkori Városi Tanács. Az első években a Hevesi Sándor Művelődési Központ részeként működő intézmény, havi egy, majd kétheti egy, ezt követően heti egy adással jelentkezett. Az 1994-ben professzionális technikához jutó csapat, már nem csak kábelen, de saját adójáról is sugározta napi adását. Az intézmény 1998-tól Kanizsa TV Kft. néven 100 százalékos önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságként működik.

{name} online televisionKapos TV

Hongarije / Lokale Tv / Vermaak Tv

1 492 Uitzicht

A Kapos Televízió azt mutatja meg, milyen kaposváriként otthon lenni a világban, milyen a világ, ha Kaposváron vagyunk benne otthon. Somogy megye vezető videós hírportálja. Videók, cikkek, programajánlók, játékok, sportközvetítések - KaposPont

{name} online televisionKecskeméti tv

Hongarije / Openbare Tv

1 616 Uitzicht

A Kecskeméti TV. Kecskemét város saját tévéje. Nekünk szívügyünk Kecskemét. Élő adásunk, archív felvételeink a honlapon!

{name} online televisionKolcsey TV

Hongarije / Nieuws

1 127 Uitzicht

A Kölcsey Televízió Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei regionális televíziós csatorna, mely 1999-ben kezdte meg működését. Székhelye Nyíregyházán található. A csatorna a digitális átállás részeként a régióban a nyíregyházi Televízió után szintén digitális műsorszórásra váltott, sőt 2013 év végétől már némely műsorát HD minőségben is sugározza 1080i felbontásban.

{name} online televisionLight Channel

Hongarije / Lokale Tv

1 497 Uitzicht

Light Channel este o televiziune creștină care transmite valorile Evangheliei în societatea .

.