Belgien Kanäle

,

{name} online televisionAB3

Belgien / Unterhaltung

2 634 Ansichten

AB3 est une chaîne de télévision généraliste commerciale privée de la Communauté française de Belgique. Véritable chaîne généraliste, AB3 vous offre des programmes familiaux, des jeux populaires, des séries cultes et du cinéma.

{name} online televisionAntenne Centre

Belgien / Lokaler tv

1 628 Ansichten

Antenne Centre Télévision (ACTV) est l'une des douze télévisions locales reconnues en Communauté française.

Née à La Louvière en décembre 1982, elle assure une programmation de proximité conformément aux missions qui lui sont imparties par décret : information locale, éducation permanente, développement culturel et valorisation du patrimoine de la Communauté française.

{name} online televisionATV

Belgien / Lokaler tv

2 101 Ansichten

De Antwerpse Televisie (ATV) bestaat 20 jaar en is uitgegroeid tot een echt boegbeeld op gebied van regionale televisie in Antwerpen. Gelegen aan de rechter Scheldeoever in één van de grote hangars, maakt atv vanuit deze prestigieuze locatie boeiende televisie, gesmaakt door een breed publiek. ATV, Hangar 27, Rijnkaai 104, 2000 Antwerpen. ATV is een Belgische regionale televisiezender voor de regio rond Antwerpen-stad, die in december 1993 werd opgericht. De zender is gevestigd in de stad Antwerpen, op het Eilandje. Net als de meeste andere regionale zenders vormt regionaal nieuws een van de belangrijkste elementen in de zenderprogrammatie. De zender is ondertussen uitgegroeid tot een boegbeeld op gebied van regionale televisie.

Sinds 3 december 2012 is ATV volledig eigendom van Concentra, de eigenaar van de Antwerpse krant Gazet van Antwerpen.

{name} online televisionAVS

Belgien / News

1 867 Ansichten

Elke dag het laatste regionale nieuws uit alle steden en gemeenten van het Meetjesland, Gent & Kanaalzone, Vlaamse Ardennen en Zeeuws-Vlaanderen.

{name} online televisionBVN

Belgien / Öffentliches

2 956 Ansichten

BVN is de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. BVN zendt geen anderstalige programma's of films uit, enkel Nederlandstalige producties van de Vlaamse en Nederlandse publieke omroepen. BVN staat voor 'het Beste van Vlaanderen en Nederland' en is daarmee dé Nederlandstalige publieke tv-zender in het buitenland.

Elke dag opnieuw selecteert BVN uit het televisie aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT de beste Nederlandstalige programma's: nieuws en achtergrondinformatie, series en topfilms.
BVN is een 100 procent Nederlandstalige zender.

{name} online televisionCanal C

Belgien / Lokaler tv

1 961 Ansichten

Votre télévision locale en région Namuroise. Canal C begint in 1979 met uitzenden in de gemeente Namen. In 1982 strekt Canal C zich uit over de regio van Namen en start vanaf 1985 met dagelijkse programma's.

Vanaf 1987 erkent de Franse Gemeenschap de zender en krijgen ze subsidie. In 1993 breiden ze zich uit naar Condroz en Laag-Sambre en sinds 1997 verspreiden ze programma's uit voor het arrondissement van Philippeville.

{name} online televisionCanal Zoom

Belgien / Lokaler tv

1 870 Ansichten

La télévision locale de Gembloux, Perwez, Chastre et Walhain. Canal Zoom est une chaîne de télévision locale belge. Elle couvre les communes de Gembloux, Perwez, Chastre et Walhain.

Comme l’ensemble des douze télévisions locales en Communauté française de Belgique, Canal Zoom diffuse ses programmes par câble de télédistribution (VOO analogique et numérique: chaîne no 60) et par ADSL (Belgacom TV : chaîne no 332)

{name} online televisionCanvas

Belgien / Öffentliches

2 017 Ansichten

Canvas is jouw venster op de wereld, dichtbij én veraf. Hier kan je steeds terecht om te kijken, te lezen, te ontdekken en hopelijk geïnspireerd te raken. Canvas is a Belgian television channel, which forms part of the Flemish public broadcasting organisation Vlaamse Radio- en Televisieomroep (VRT). Specialising in both original and adaptations from western Europe and North America, the channel offers: in-depth news and current affairs, non-mainstream entertainment, documentaries, arthouse films and other cultural programming.

{name} online televisionEén

Belgien / Öffentliches

2 053 Ansichten

Eén is a public Dutch-language TV station in Belgium, owned by the VRT, which also owns Ketnet, Canvas and several radio stations. Although the channel is commercial-free, short sponsorship messages are broadcast in between some programmes.

{name} online televisionFocus en WTV

Belgien / Lokaler tv

1 931 Ansichten

De regionale televisiezenders Focus & WTV staan al sinds 1993 tussen de West-Vlamingen en houden de vinger aan de pols van wat leeft in onze provincie. Al sinds 1993 staan Focus & WTV tussen West-Vlamingen. Hiermee zijn we dé audiovisuele media voor nieuws uit jouw regio. Het medialandschap stond al die tijd niet stil en ook wij bewegen mee. Focus & WTV vind je intussen niet alleen op je tv, maar ook online, mobiel en via sociale media.

{name} online televisionKadet

Belgien / Kinder Tv

1 758 Ansichten

Kadet is de tweede kinderzender van Medialaan, die op 18 december 2015 van start ging ter vervanging van de zender JIM.
Na veertien jaar stopte de jongerenzender JIM op 16 december middernacht, omdat jongeren steeds meer online en naar volwassenenzenders keken. Op 18 december om 16.00 uur startte Medialaan Kadet. Medialaan heeft hiervoor een content deal gesloten met Disney.

{name} online televisionKetnet

Belgien / Kinder Tv

1 896 Ansichten

Ketnet, de leukste kinderzender van het hele land! Ketnet is a public children's television channel in Flanders, Belgium owned and operated by the VRT, Flanders' public broadcaster. It broadcasts a mix of locally produced and imported productions on the third public channel from 6am until 8pm.

{name} online televisionKetnet Jr

Belgien / Kinder Tv

1 901 Ansichten

etnet is sinds 1 december 1997 de kinder- en jeugdzender van de VRT. De zender wordt ingericht door de Vlaamse overheid en voornamelijk gefinancierd met belastinggeld. De naam is afkomstig van het woord 'ket', dat in het Brussels dialect kind of jongere betekent. De zender vernieuwde op 1 april 2006, op 24 mei 2010 en op 31 augustus 2015.

{name} online televisionLa Deux

Belgien / Lokaler tv

1 955 Ansichten

La Deux is de tweede televisiezender van de Franse Gemeenschap van België. La Deux is onderdeel van de RTBF.be. RTB (de toenmalige RTBF) zond vanaf 1953 al uit via het eerste kanaal RTB. Op 26 maart 1977 startte de RTB met een tweede kanaal. RTBis of kortweg Bis zond voornamelijk herhalingen uit van programma's die op het eerste net te zien waren. RTBis wordt Télé 2 in 1979.

{name} online televisionLa Trois

Belgien / Lokaler tv

1 844 Ansichten

La Trois is het derde tv-kanaal van de Franse Gemeenschap van België. Het is onderdeel van de RTBF.be. Het grootste deel van de zendtijd richt het zich tot kinderen en jongeren.La Trois is een afgeleide kopie van de satellietzender RTBF Sat gericht op België. RTBF Sat is gericht op Belgen die in het buitenland wonen. Deze zender werd officieel gelanceerd op 30 november 2007 samen met de lancering van DVB-T in de Franse Gemeenschap.

.

{name} online televisionLa Une

Belgien / Öffentliches

2 556 Ansichten

La Une is de eerste televisiezender van de Franse Gemeenschap van België. La Une is onderdeel van de RTBF. In België werd voor het eerst televisie gemaakt op 2 juni 1953. De allereerste uitzending was de kroning van koningin Elizabeth II van Engeland. Enkele maanden later op 31 oktober werd vanuit studio 5, die gelegen was op het Flageyplein, de eerste echte uitzending van INR. De toenamalige omroeper Andree Rolin opende de avond met het journaal. Het eerste journaal werd trouwens volledig overgenomen van de Franse RTF.

{name} online televisionMatélé

Belgien / Lokaler tv

1 868 Ansichten

Télévision locale de l'arrondissement de Dinant. Nous couvrons les communes de Rochefort, Ciney, Dinant, Beauraing, Houyet, Gedinne, Bièvre, Vresse-sur-Semois, Havelange, Hamois, Yvoir, Anhée, Hastière, Onhaye, Somme-Leuze.

{name} online televisionMNM

Belgien / Öffentliches

2 191 Ansichten

MNM is een ontspannende hitradio die de jonge luisteraar en zijn leefwereld centraal stelt, en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt.

{name} online televisionQ-music TV

Belgien / Musik

1 831 Ansichten

Qmusic TV is het digitale televisiekanaal van Qmusic Vlaanderen. Het kanaal startte op 20 februari 2012 met uitzenden. Op de zender zijn livebeelden vanuit de radiostudio en Twitterupdates te zien. Tijdens sommige nummers worden er videoclips getoond. Het kanaal is via Telenet en Yelo TV te ontvangen, maar is ook online beschikbaar via de website van Qmusic. Via Stievie kunnen programma's tot 7 dagen na uitzending opnieuw opgevraagd worden.

{name} online televisionQ2

Belgien / Musik / Unterhaltung

2 389 Ansichten

Q2 staat voor de beste internationale series en films, topvoetbal met Champions League en heel wat programma’s rond avontuur en muziek! Q2 is de tweede televisiezender van Medialaan (vroeger Vlaamse Media Maatschappij of VMMa). Sinds zijn lancering op 30 januari 1995 als Ka2 heeft de zender al vele namen en logo's gekregen. KANAALTWEE werd op 29 februari 2008 omgedoopt tot 2BE en zond vooral Amerikaanse series en realityprogramma's uit. Op 28 augustus 2016 werd 2BE omgedoopt tot Q2 waarbij de bestaande programma's werden aangevuld met programma's rond avontuur, muziek en beleving.

{name} online televisionRing-TV

Belgien / Lokaler tv

2 281 Ansichten

Ring-TV is de Vlaamse regionale televisiezender van het arrondissement Halle-Vilvoorde. Ring-TV is een Belgische regionale televisiezender die uitsluitend nieuws uit het arrondissement Halle-Vilvoorde brengt, de streek die bijna helemaal om het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heen ligt (de ruime Vlaamse Rand rond Brussel). Hoofdredacteur is Dirk De Weert.

{name} online televisionROB.tv

Belgien / Lokaler tv

2 006 Ansichten

De Regionale Omroep Brabant, kortweg ROB of ROB-tv, is een regionale televisieomroep in het oosten van de Vlaamse provincie Vlaams-Brabant. De zender heeft een exclusieve zendvergunning voor dit gebied.

{name} online televisionRTC

Belgien / Öffentliches

1 964 Ansichten

RTC Télé-Liège (Nederlands: RTC Luik) is een Waalse regionale televisiezender voor het Westelijke deel van de provincie Luik.

RTC Luik is ontstaan in 1977 uit Télévision Liège (Televisie Luik). Vanaf heden zendt RTC Luik 24 uur per dag uit. RTC Télé Liège, télévision locale de Liège, Huy et Waremme, est le média vidéo de référence sur cette zone. TV, site web, réseaux sociaux sont ses canaux pour faire vivre l'actualité locale. La zone de diffusion de RTC Télé Liège s'étend sur les communes de : Ans, Awans, Aywaille, Bassenge, Beyne-Heusay, Chaudfontaine, Comblain-au-Pont, Dalhem, Esneux, Flémalle, Fléron, Grâce-Hollogne, Herstal, Juprelle, Liège, Neupré, Oupeye, Saint-Nicolas, Seraing, Soumagne, Sprimont, Trooz, Visé, Amay, Anthisnes, Berloz, Braives, Burdinne, Clavier, Crisnée, Donceel, Engis, Faimes, Ferrières, Fexhe-le-Haut-Clocher, Geer, Hamoir, Hannut, Héron, Huy, Lincent, Marchin, Modave, Nandrin, Oreye, Ouffet, Remicourt, Saint-Georges-sur-Meuse, Tinlot, Verlaine, Villers-le-Bouillet, Wanze, Waremme, Wasseiges.

{name} online televisionRTV

Belgien / Lokaler tv

1 915 Ansichten

RTV is de regionale televisiezender voor de arrondissementen Mechelen en Turnhout (Kempen). Elke werkdag vanaf 18 uur. Op zondag vanaf 18.30 uur. RTV is een Belgische regionale televisiezender die uitzendt voor de bevolking van de Kempen en de regio Mechelen. RTV staat voor regionale televisie en is een fusie tussen TV Kempen en TV Mechelen.

RTV zendt vanuit Westerlo en heeft als zendgebied de arrondissementen Mechelen en Turnhout. Het budget van de regionale zender was in het begin beperkt zodat de uitzendingen redelijk amateuristisch bleven. Na verloop van tijd werd het budget groter en werd de zender ook professioneler.

{name} online televisionsporza

Belgien / Sport

2 500 Ansichten

Sporza is de naam voor alle sportuitzendingen op de radio- en televisiezenders van de VRT. Deze uitzendingen worden ingericht door de Vlaamse overheid en voornamelijk gefinancierd met belastinggeld.

{name} online televisionStudio Brussel

Belgien / Lokaler tv / Musik

2 423 Ansichten

Studio Brussel is een radiostation van de VRT. Volgens Golf 2016-3 van het CIM heeft Studio Brussel een marktaandeel van 13,04%.

De zender speelde vroeger veeleer zwaardere muziek die niet of weinig aan bod kwam op de meer commerciële zenders: vooral rock, maar ook metal, hiphop, house en techno. Studio Brussel had het imago alternatieve muziek veel kansen te geven en niet aan populisme te doen. Recent wordt een commerciëlere koers gevaren.

{name} online televisionTélé Bruxelles

Belgien / Öffentliches / News

1 752 Ansichten

Télé Bruxelles (afgekort: TLB) is sinds 1985 een Franstalige Brusselse regionale / lokale televisiezender. Het doel van deze zender is de politieke, sociale, culturele, economische en sport actualiteiten uit Franstalig Brussel kenbaar te maken voor Wallonië.

{name} online televisionTéléMB

Belgien / Öffentliches

1 744 Ansichten

Chaine locale de Mons Borinage (Voo canal 57 - Belgacom canal 10 et 335). Télévision Mons Borinage (Nederlands: Televisie Bergen Borinage), ook wel Télé MB genoemd, is sinds 1985 een Waalse regionale televisiezender voor de provincie Henegouwen.

Deze zender is te zien door ongeveer 240.000 inwoners, ongeveer 80.000 kabelabonnees in de provincie Henegouwen, arrondissement van Bergen.

{name} online televisionTélésambre

Belgien / Lokaler tv

2 112 Ansichten

Télésambre est la télévision locale de Charleroi et du Sud Hainaut. Elle vous informe sur toute l'actualité politique, économique, sociale, culturelle et sportive de votre région. Télésambre, ça vous regarde !

{name} online televisionTélévesdre

Belgien / Lokaler tv

1 893 Ansichten

Télévesdre est la télévision locale de l'arrondissement de Verviers en Belgique. Televesdre, television locale de la region de Verviers, acteur incontournable de la vie socio-economique et culturelle.

.