Grecia Canales de televisión

,

{name} online television

Grecia / Local

2 240 Views

Η 4Ε είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος, ενώ είναι ο μόνος Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός σταθμός που εκπέμπει δορυφορικά στην Ευρώπη, την Κύπρο, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία,την Αμερική, την Αφρική και την Ασία.
Από το 1993 η 4Ε δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και παρουσίασης ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο την πνευματική αναβάθμιση του σύγχρονου ανθρώπου, την καλλιέργεια του θρησκευτικού φρονήματος και την προώθηση και διάδοση των ελληνοκεντρικών αξιών.

{name} online televisionAchaiaNews

Grecia / Noticias

2 082 Views

AchaiaNews η αμεση και εγκυρη ενημέρωση με ένα click. Ρεπορτάζ, ειδήσεις, αποκαλύψεις και ολα τα τελευταια νεα της Αχαϊας και της Δυτικής Ελλαδας. Δείτε ζωντανά το πρόγραμα μας σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. 24 ώρες 365 μέρες τον χρόνο όπου και αν βρίσκεστε μείνετε συντονισμένοι.....

{name} online televisionAlpha TV

Grecia / Público TV

2 855 Views

Ο Alpha TV (πρώην Alpha Sky) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 27 Σεπτεμβρίου 1999 από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, οπότε και άλλαξε το όνομά του σε Alpha μετά την πώλησή του από τον όμιλο Αλαφούζου. Η έδρα του σταθμού βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής.

{name} online televisionAstraTV

Grecia / Local

1 970 Views

Ο μεγαλυτερος τηλεοπτικος σταθμος της Θεσσαλιας. Το Astra tv είναι για ένα από τα κορυφαία κανάλια στο νομό της Μαγνησίας που καλύπτει τηλεοπτικά ολόκληρη τη Θεσσαλία. Προβάλλει καθημερινά στο πρόγραμμα του ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, τουριστικές και αθλητικές εκπομπές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε κάποιους από τους τίτλους των εκπομπών: Black&White, Παράθυρο στη Θεσσαλία, Κίτρινος Τύπος, Dolce Vita, Astra Sport, Astra Bet, Μύθος & Αλήθεια, Κώδικας Μυστηρίων, Travel Guide, Εδέσματα της Στέλλας, Αθέατος Κόσμος,

{name} online televisionBest Tv

Grecia / Local / Noticias

2 192 Views

Το Best Tv καλύπτει σε πρώτο λόγο θέματα που έχουν να κάνουν με την Καλαμάτα και το νομό Μεσσηνίας και βέβαια την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και θέματα από την υπόλοιπη Ελλάδα. Προβάλλει ειδήσεις, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεαγορές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και ξένες κυρίως ταινίες.

{name} online televisionBHMA TV

Grecia / Local

1 831 Views

Το κανάλι καλύπτει την πόλη των Ιωαννίνων και τις γύρω περιοχές. Πλέον φτάνει σε όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV. Προβάλλει δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, τηλεπωλήσεις και μουσικές εκπομπές.

{name} online televisionBlue Sky TV

Grecia / Público TV

1 790 Views

ο Blue Sky ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του, τον Νοέμβριο του 1990. Eίναι ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει κυρίως στην περιφέρεια της Αττικής, αλλά από την Παρασκευή 20 Ιουλίου του 2012, εκπέμπει και σε όλη την Ελλάδα, μέσω του ΟΤΕ TV. Ιδρυτής του καναλιού είναι ο επιχειρηματίας Νικηφόρος Κισσανδράκης, ενώ το πρόγραμμα που προβάλλει επικεντρώνεται στην ενημέρωση, στις επιμορφωτικές εκπομπές και στις τηλεπωλήσεις.

{name} online televisionCenter TV

Grecia / Público TV

1 943 Views

Το CENTER TV το πρώτο κανάλι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από το 1991, με έδρα την Καβάλα, έχει καταξιωθεί πλέον ως ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός στην Περιφέρεια, με σημαντική προσφορά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με εξαιρετική υλικοτεχνική και ανθρώπινη υποδομή και με εντυπωσιακά αποτελέσματα διείσδυσης στο τοπικό του κοινό.
Δίνει έμφαση στην ποιότητα των εκπομπών με πρωτοποριακές παραγωγές ενώ παράλληλα επενδύει στα πιο σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας

{name} online televisionChannel 9

Grecia / Público TV

2 165 Views

Το Channel 9 δημιουργήθηκε από ένα έμπειρο επιτελείο τεχνικών και ανθρώπων του χώρου της ελληνικής τηλεόρασης. Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού στην περιφέρεια Αττικής. Τελικός σκοπός είναι η δημιουργία προγράμματος γενικού ενδιαφέροντος με έμφαση σε θέματα οικονομίας και πολιτικής και συνεργασίες με μεγάλα ενημερωτικά δίκτυα του εξωτερικού.

{name} online televisionCorfu Channel

Grecia / Noticias

1 431 Views

Είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι από την Κέρκυρα και στο πρόγραμμα του περιέχει ελληνικές εκπομπές, ειδήσεις, ξένες και ελληνικές σειρές Παρακολουθείστε το από την οθόνη του υπολογιστή σας.

{name} online televisionENA Channel

Grecia / Local

1 950 Views

Τηλεοπτικός Πάροχος στην Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και μέρος των ΠΕ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Το μεγάλο Περιφερειακό Κανάλι της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Σερρών.
Το News Portal του ENA CHANNEL είναι το μεγαλύτερο ενημερωτικό portal της περιφέρεια Αν. Μακεδονίας, Θράκης και Σερρών.

{name} online televisionEpsilon TV

Grecia / Público TV / Entretenimiento

2 016 Views

Το Epsilon TV (πρώην 902 TV) είναι ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα το Μαρούσι.
Το πρώτο δελτίο ειδήσεων του σταθμού εξέπεμψε την ίδια μέρα στις 19:30 το απόγευμα, με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο. Από τον Οκτώβριο του 2013 το κανάλι έχει πλήρες πρόγραμμα, που περιλαμβάνει Δελτία Ειδήσεων, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκπομπές αλλά και ένα ευρύ φάσμα κλασικών ελληνικών ταινιών.

{name} online televisionERT World

Grecia / Público TV

2 012 Views

Η ERT World είναι το διεθνές δημόσιο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ για τους Έλληνες ομογενείς. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει προγράμματα από τα τρία τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ, την ΕΡΤ1, τη ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3 με δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, ταινίες και δράματα, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και αθλητική κάλυψη συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών παιχνιδιών του Ελληνικού πρωταθλήματος Super league.

{name} online televisionERTPlay

Grecia / Público TV

1 988 Views

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας. Είναι Ανώνυμη Εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό δημόσιο. Λειτουργεί μια σειρά από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ιστότοπους και μουσικά σύνολα. Συγκεκριμένα εκπέμπει μέχρι σήμερα, 5 τηλεοπτικά κανάλια και 27 ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής, περιφερειακής και παγκόσμιας εμβέλειας, έναν ιστότοπο και 3 ορχήστρες.

{name} online televisionExtra TV

Grecia / Local

1 873 Views

Με την δυναμική του παρουσία το Extra Channel έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών που απαιτούν έγκυρη ενημέρωση και ψυχαγωγία. Το Extra Channel είναι ένα ενημερωτικό κανάλι με εκπομπές εμπορικού, ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος που κατακτά ολοένα και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Επιπλέον, η βραδινή ζώνη ενημέρωσης, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών στο κανάλι που πρώτο έφερε την αποκαλυπτική δημοσιογραφία στο προσκήνιο.
.

{name} online televisionFlash-TV

Grecia / Local

1 807 Views

Ο Τηλεοπτικός σταθμός FLASH ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 1995, εκπέμποντας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Με πρόσφατες επενδύσεις, ο FLASH ακολουθεί τα πιο τελευταίας τεχνολογίας standard αφού το σύστημα είναι ολοκληρωμένο σε απόλυτη ψηφιακή βάση.

Σήμερα, είκοσι ένα χρόνια μετά, η τηλεόραση του FLASH έχει ανταποκριθεί στις τηλεοπτικές απαιτήσεις του κοινού της περιφέρειας κατοχυρώνοντας τη θέση του στη Δυτική Μακεδονία, προσφέροντας ποικίλο πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των κατοίκων της περιοχής.

{name} online televisionFocus Web TV

Grecia / Local

2 082 Views

Η Focus WEB TV είναι η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα με πλήθος εκπομπών ειδικά διαμορφωμένων για τις ανάγκες του διαδικτύου και των χρηστών . Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της , διαθέτει σύγχρονα studio με άρτια κατηρτισμένο τεχνικό δυναμικό και πλούσια δημοσιογραφική ομάδα .

{name} online televisionGreek TV

Grecia / Local / Música

2 357 Views

Ζωντανό Ελληνικό Ραδιοφωνικό και Τηλεοπτικό Σταθμό που μεταδίδει 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα.

{name} online televisionKontra Channel

Grecia / Noticias

1 645 Views

Παρακολουθείστε Kontra Channel Tv Live. Ιδρύθηκε το 2010 μετά από την πώληση του τότε καναλιού "Τηλεφώς". Εκπέμπει το σήμα του στην πρώην συχνότητα του προηγούμενου σταθμού. Ανήκει στο "Kontra ΜΜΕ Ανώνυμη Εταιρεία".

{name} online televisionMad TV

Grecia / Música

2 229 Views

Το μοναδικό Ελληνικό μουσικό κανάλι! Το Mad TV ιδρύθηκε στις 6 Ιουνίου 1996. Το MAD απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό. Εκπέμπει σε 24ωρη βάση και το πρόγραμμά του αποτελείται κατά 35% από ελληνικό και 65% από ξένο ρεπερτόριο. Το 90% της μουσικής είναι τελευταίες κυκλοφορίες από το ποπ, έντεχνο, ηλεκτρονικό, ροκ, R&B και χιπ χοπ ρεπερτόριο.

{name} online televisionMEGA TV

Grecia / Público TV

2 179 Views

Το Mega Channel είναι ο πρώτος, χρονολογικά, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα την Αθήνα.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην χώρα και έχει μεταδώσει πληθώρα εκπομπών και ελληνικών σειρών. Από το 2016 είναι αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα και με διάφορες αντιπαραθέσεις με τράπεζες λόγω αστοχίας των μετόχων σχετικά με ένα δάνειο, κυρίως από πλευράς της Τηλέτυπος,

{name} online televisionR Channel Θράκης

Grecia / Local

1 771 Views

Το R Channel, η πανθρακική ραδιοτηλεόραση πρωτολειτούργησε το έτος 1991 στην Κομοτηνή. Σε μια εποχή όπου για την έδρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η τηλεοπτική ενημέρωση περιορίζονταν στα κρατικά κανάλια, χωρίς οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, (Mega, Antenna κλπ) να εκπέμπουν στην περιφέρειά μας, το R Channel, τότε TV Ροδόπη, ήλθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό που αφορούσε την τηλεοπτική πραγματικότητα.

{name} online televisionSerres TV

Grecia / Local / Noticias

1 764 Views

Serres TV | Η διαδικτυακή τηλεόραση των Σερρών - Ο σταθμός είναι τοπικό κανάλι από την Σέρρες, στο πρόγραμμά του περιέχει, εκπομπές για τα τοπικά θέματα του Νομού, ντοκιμαντέρ, Ενημερωτικές Εκπομπές και Ειδήσεις.

{name} online televisionSigma Tv

Grecia / Local

2 921 Views

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ είναι κυπριακός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν. Χατζηκωστή. Η τηλεόραση Σίγμα άρχισε την λειτουργία της στις 3 Απριλίου του 1995. Το Σίγμα ανέπτυξε μια ιδιαίτερη υποδομή δημιουργίας και στήριξης κυπριακών παραγωγών. Οι κυπριακές σειρές αλλά και εκπομπές αποτελούν μαζί με το δελτίο ειδήσεων, την ταυτότητα αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα του Σίγμα. Με σχέδια για ανάπτυξη στο διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες και με στρατηγικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το Σίγμα είναι σήμερα το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι.

{name} online televisionStar Channel

Grecia / Noticias

1 640 Views

Το Star Channel είναι ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα την Κηφισιά. Ιδρύθηκε το 1993, από τον Νίκο Μαστοράκη, και το οποίο είχε πουληθεί στην Νέα Τηλεόραση Α.Ε. της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

{name} online televisionStar Βορείου Ελλάδας

Grecia / Noticias

1 542 Views

o 1991 άρχισε να αναμεταδίδεται το σήμα του Ραδιοφώνου STAR FM 93,5 στην πόλη της Δράμας, αλλά και στις γύρω περιοχές, που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση των ακροατών. Η αμέσως επόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα του ιδρυτή του, είναι η ίδρυση της τηλεόρασης STAR, που χαράζει μια σταθερή ανοδική πορεία.

{name} online televisionStart Media

Grecia / Local / Noticias

1 934 Views

Το Star Media είναι ένα τοπικό κανάλι της Κέρκυρας, με γενικό πρόγραμμα, ειδήσεις και τοπικά νέα όπως επίσης και πολλές ενημερωτικές εκπομπές

{name} online televisionTV 1 Syros

Grecia / Local

2 237 Views

Το κανάλι άρχισε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 1988 στο νομό Κυκλάδων. Είναι το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι στην περιοχή και καλύπτει τηλεοπτικά τα νησιά των Κυκλάδων καθώς και αρκετές περιοχές στο Νότιο Αιγαίο. Προβάλει ενημερωτικές, πολιτικές και κοινωνικές εκπομπές που αφορούν την περιοχή καθώς και τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

{name} online televisionTV Creta

Grecia / Local

1 917 Views

Η Τηλεόραση Creta ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1992 και ανήκει στην κατηγορία των Περιφερειακών Ενημερωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι ο περιφερειακός και κοινωνικός χαρακτήρας του προγράμματός της.

Μέτοχοι της τηλεόρασης Creta είναι 282 φυσικά και νομικά πρόσωπα, Επιχειρήσεις, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σύλλογοι απ'όλη την Κρήτη, που την αναδεικνύουν στον τηλεοπτικό σταθμό με την ευρύτερη μετοχική βάση στην Ελλάδα.

{name} online televisionTv100

Grecia / Local

1 997 Views

TV 100 Είναι ο πρώτος μη κρατικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα. Ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ιδρύθηκε το 1988 από τον τότε δήμαρχο της πόλης Σωτήρη Κούβελα.

.