Greece Saluran TV

,

4Ε online television

Greece / TV Tempatan

3 484 Views

Η 4Ε είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος, ενώ είναι ο μόνος Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός σταθμός που εκπέμπει δορυφορικά στην Ευρώπη, την Κύπρο, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία,την Αμερική, την Αφρική και την Ασία.
Από το 1993 η 4Ε δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και παρουσίασης ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο την πνευματική αναβάθμιση του σύγχρονου ανθρώπου, την καλλιέργεια του θρησκευτικού φρονήματος και την προώθηση και διάδοση των ελληνοκεντρικών αξιών.

AchaiaNews online televisionAchaiaNews

Greece / Berita TV

3 441 Views

AchaiaNews η αμεση και εγκυρη ενημέρωση με ένα click. Ρεπορτάζ, ειδήσεις, αποκαλύψεις και ολα τα τελευταια νεα της Αχαϊας και της Δυτικής Ελλαδας. Δείτε ζωντανά το πρόγραμα μας σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. 24 ώρες 365 μέρες τον χρόνο όπου και αν βρίσκεστε μείνετε συντονισμένοι.....

Alpha TV online televisionAlpha TV

Greece / Awam TV

4 344 Views

Ο Alpha TV (πρώην Alpha Sky) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 27 Σεπτεμβρίου 1999 από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, οπότε και άλλαξε το όνομά του σε Alpha μετά την πώλησή του από τον όμιλο Αλαφούζου. Η έδρα του σταθμού βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής.

AstraTV online televisionAstraTV

Greece / TV Tempatan

3 614 Views

Ο μεγαλυτερος τηλεοπτικος σταθμος της Θεσσαλιας. Το Astra tv είναι για ένα από τα κορυφαία κανάλια στο νομό της Μαγνησίας που καλύπτει τηλεοπτικά ολόκληρη τη Θεσσαλία. Προβάλλει καθημερινά στο πρόγραμμα του ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, τουριστικές και αθλητικές εκπομπές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε κάποιους από τους τίτλους των εκπομπών: Black&White, Παράθυρο στη Θεσσαλία, Κίτρινος Τύπος, Dolce Vita, Astra Sport, Astra Bet, Μύθος & Αλήθεια, Κώδικας Μυστηρίων, Travel Guide, Εδέσματα της Στέλλας, Αθέατος Κόσμος,

Best Tv online televisionBest Tv

Greece / TV Tempatan / Berita TV

3 137 Views

Το Best Tv καλύπτει σε πρώτο λόγο θέματα που έχουν να κάνουν με την Καλαμάτα και το νομό Μεσσηνίας και βέβαια την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και θέματα από την υπόλοιπη Ελλάδα. Προβάλλει ειδήσεις, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεαγορές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και ξένες κυρίως ταινίες.

BHMA TV online televisionBHMA TV

Greece / TV Tempatan

2 389 Views

Το κανάλι καλύπτει την πόλη των Ιωαννίνων και τις γύρω περιοχές. Πλέον φτάνει σε όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV. Προβάλλει δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, τηλεπωλήσεις και μουσικές εκπομπές.

Blue Sky TV online televisionBlue Sky TV

Greece / Awam TV

2 634 Views

ο Blue Sky ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του, τον Νοέμβριο του 1990. Eίναι ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει κυρίως στην περιφέρεια της Αττικής, αλλά από την Παρασκευή 20 Ιουλίου του 2012, εκπέμπει και σε όλη την Ελλάδα, μέσω του ΟΤΕ TV. Ιδρυτής του καναλιού είναι ο επιχειρηματίας Νικηφόρος Κισσανδράκης, ενώ το πρόγραμμα που προβάλλει επικεντρώνεται στην ενημέρωση, στις επιμορφωτικές εκπομπές και στις τηλεπωλήσεις.

Center TV online televisionCenter TV

Greece / Awam TV

2 388 Views

Το CENTER TV το πρώτο κανάλι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από το 1991, με έδρα την Καβάλα, έχει καταξιωθεί πλέον ως ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός στην Περιφέρεια, με σημαντική προσφορά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με εξαιρετική υλικοτεχνική και ανθρώπινη υποδομή και με εντυπωσιακά αποτελέσματα διείσδυσης στο τοπικό του κοινό.
Δίνει έμφαση στην ποιότητα των εκπομπών με πρωτοποριακές παραγωγές ενώ παράλληλα επενδύει στα πιο σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας

Channel 9 online televisionChannel 9

Greece / Awam TV

4 005 Views

Το Channel 9 δημιουργήθηκε από ένα έμπειρο επιτελείο τεχνικών και ανθρώπων του χώρου της ελληνικής τηλεόρασης. Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού στην περιφέρεια Αττικής. Τελικός σκοπός είναι η δημιουργία προγράμματος γενικού ενδιαφέροντος με έμφαση σε θέματα οικονομίας και πολιτικής και συνεργασίες με μεγάλα ενημερωτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Corfu Channel online televisionCorfu Channel

Greece / Berita TV

2 102 Views

Είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι από την Κέρκυρα και στο πρόγραμμα του περιέχει ελληνικές εκπομπές, ειδήσεις, ξένες και ελληνικές σειρές Παρακολουθείστε το από την οθόνη του υπολογιστή σας.

ENA Channel online televisionENA Channel

Greece / TV Tempatan

2 438 Views

Τηλεοπτικός Πάροχος στην Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και μέρος των ΠΕ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Το μεγάλο Περιφερειακό Κανάλι της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Σερρών.
Το News Portal του ENA CHANNEL είναι το μεγαλύτερο ενημερωτικό portal της περιφέρεια Αν. Μακεδονίας, Θράκης και Σερρών.

Epsilon TV online televisionEpsilon TV

Greece / Awam TV / Hiburan TV

3 014 Views

Το Epsilon TV (πρώην 902 TV) είναι ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα το Μαρούσι.
Το πρώτο δελτίο ειδήσεων του σταθμού εξέπεμψε την ίδια μέρα στις 19:30 το απόγευμα, με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο. Από τον Οκτώβριο του 2013 το κανάλι έχει πλήρες πρόγραμμα, που περιλαμβάνει Δελτία Ειδήσεων, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκπομπές αλλά και ένα ευρύ φάσμα κλασικών ελληνικών ταινιών.

ERT World online televisionERT World

Greece / Awam TV

3 250 Views

Η ERT World είναι το διεθνές δημόσιο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ για τους Έλληνες ομογενείς. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει προγράμματα από τα τρία τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ, την ΕΡΤ1, τη ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3 με δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, ταινίες και δράματα, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και αθλητική κάλυψη συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών παιχνιδιών του Ελληνικού πρωταθλήματος Super league.

ERTPlay online televisionERTPlay

Greece / Awam TV

2 604 Views

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας. Είναι Ανώνυμη Εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό δημόσιο. Λειτουργεί μια σειρά από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ιστότοπους και μουσικά σύνολα. Συγκεκριμένα εκπέμπει μέχρι σήμερα, 5 τηλεοπτικά κανάλια και 27 ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής, περιφερειακής και παγκόσμιας εμβέλειας, έναν ιστότοπο και 3 ορχήστρες.

Extra TV online televisionExtra TV

Greece / TV Tempatan

2 382 Views

Με την δυναμική του παρουσία το Extra Channel έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών που απαιτούν έγκυρη ενημέρωση και ψυχαγωγία. Το Extra Channel είναι ένα ενημερωτικό κανάλι με εκπομπές εμπορικού, ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος που κατακτά ολοένα και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Επιπλέον, η βραδινή ζώνη ενημέρωσης, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών στο κανάλι που πρώτο έφερε την αποκαλυπτική δημοσιογραφία στο προσκήνιο.
.


Flash-TV online televisionFlash-TV

Greece / TV Tempatan

2 123 Views

Ο Τηλεοπτικός σταθμός FLASH ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 1995, εκπέμποντας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Με πρόσφατες επενδύσεις, ο FLASH ακολουθεί τα πιο τελευταίας τεχνολογίας standard αφού το σύστημα είναι ολοκληρωμένο σε απόλυτη ψηφιακή βάση.

Σήμερα, είκοσι ένα χρόνια μετά, η τηλεόραση του FLASH έχει ανταποκριθεί στις τηλεοπτικές απαιτήσεις του κοινού της περιφέρειας κατοχυρώνοντας τη θέση του στη Δυτική Μακεδονία, προσφέροντας ποικίλο πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Focus Web TV online televisionFocus Web TV

Greece / TV Tempatan

4 377 Views

Η Focus WEB TV είναι η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα με πλήθος εκπομπών ειδικά διαμορφωμένων για τις ανάγκες του διαδικτύου και των χρηστών . Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της , διαθέτει σύγχρονα studio με άρτια κατηρτισμένο τεχνικό δυναμικό και πλούσια δημοσιογραφική ομάδα .

Greek TV online televisionGreek TV

Greece / TV Tempatan / Muzik

3 840 Views

Ζωντανό Ελληνικό Ραδιοφωνικό και Τηλεοπτικό Σταθμό που μεταδίδει 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα.

Kontra Channel online televisionKontra Channel

Greece / Berita TV

2 490 Views

Παρακολουθείστε Kontra Channel Tv Live. Ιδρύθηκε το 2010 μετά από την πώληση του τότε καναλιού "Τηλεφώς". Εκπέμπει το σήμα του στην πρώην συχνότητα του προηγούμενου σταθμού. Ανήκει στο "Kontra ΜΜΕ Ανώνυμη Εταιρεία".

Mad TV online televisionMad TV

Greece / Muzik

4 619 Views

Το μοναδικό Ελληνικό μουσικό κανάλι! Το Mad TV ιδρύθηκε στις 6 Ιουνίου 1996. Το MAD απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό. Εκπέμπει σε 24ωρη βάση και το πρόγραμμά του αποτελείται κατά 35% από ελληνικό και 65% από ξένο ρεπερτόριο. Το 90% της μουσικής είναι τελευταίες κυκλοφορίες από το ποπ, έντεχνο, ηλεκτρονικό, ροκ, R&B και χιπ χοπ ρεπερτόριο.

MEGA TV online televisionMEGA TV

Greece / Awam TV

3 707 Views

Το Mega Channel είναι ο πρώτος, χρονολογικά, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα την Αθήνα.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην χώρα και έχει μεταδώσει πληθώρα εκπομπών και ελληνικών σειρών. Από το 2016 είναι αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα και με διάφορες αντιπαραθέσεις με τράπεζες λόγω αστοχίας των μετόχων σχετικά με ένα δάνειο, κυρίως από πλευράς της Τηλέτυπος,

R Channel Θράκης online televisionR Channel Θράκης

Greece / TV Tempatan

2 342 Views

Το R Channel, η πανθρακική ραδιοτηλεόραση πρωτολειτούργησε το έτος 1991 στην Κομοτηνή. Σε μια εποχή όπου για την έδρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η τηλεοπτική ενημέρωση περιορίζονταν στα κρατικά κανάλια, χωρίς οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, (Mega, Antenna κλπ) να εκπέμπουν στην περιφέρειά μας, το R Channel, τότε TV Ροδόπη, ήλθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό που αφορούσε την τηλεοπτική πραγματικότητα.

Serres TV online televisionSerres TV

Greece / TV Tempatan / Berita TV

2 444 Views

Serres TV | Η διαδικτυακή τηλεόραση των Σερρών - Ο σταθμός είναι τοπικό κανάλι από την Σέρρες, στο πρόγραμμά του περιέχει, εκπομπές για τα τοπικά θέματα του Νομού, ντοκιμαντέρ, Ενημερωτικές Εκπομπές και Ειδήσεις.

Sigma Tv online televisionSigma Tv

Greece / TV Tempatan

4 248 Views

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ είναι κυπριακός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν. Χατζηκωστή. Η τηλεόραση Σίγμα άρχισε την λειτουργία της στις 3 Απριλίου του 1995. Το Σίγμα ανέπτυξε μια ιδιαίτερη υποδομή δημιουργίας και στήριξης κυπριακών παραγωγών. Οι κυπριακές σειρές αλλά και εκπομπές αποτελούν μαζί με το δελτίο ειδήσεων, την ταυτότητα αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα του Σίγμα. Με σχέδια για ανάπτυξη στο διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες και με στρατηγικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το Σίγμα είναι σήμερα το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι.

Star Channel online televisionStar Channel

Greece / Berita TV

3 615 Views

Το Star Channel είναι ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα την Κηφισιά. Ιδρύθηκε το 1993, από τον Νίκο Μαστοράκη, και το οποίο είχε πουληθεί στην Νέα Τηλεόραση Α.Ε. της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Star Βορείου Ελλάδας online televisionStar Βορείου Ελλάδας

Greece / Berita TV

2 014 Views

o 1991 άρχισε να αναμεταδίδεται το σήμα του Ραδιοφώνου STAR FM 93,5 στην πόλη της Δράμας, αλλά και στις γύρω περιοχές, που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση των ακροατών. Η αμέσως επόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα του ιδρυτή του, είναι η ίδρυση της τηλεόρασης STAR, που χαράζει μια σταθερή ανοδική πορεία.

Start Media online televisionStart Media

Greece / TV Tempatan / Berita TV

3 958 Views

Το Star Media είναι ένα τοπικό κανάλι της Κέρκυρας, με γενικό πρόγραμμα, ειδήσεις και τοπικά νέα όπως επίσης και πολλές ενημερωτικές εκπομπές

TV 1 Syros online televisionTV 1 Syros

Greece / TV Tempatan

2 784 Views

Το κανάλι άρχισε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 1988 στο νομό Κυκλάδων. Είναι το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι στην περιοχή και καλύπτει τηλεοπτικά τα νησιά των Κυκλάδων καθώς και αρκετές περιοχές στο Νότιο Αιγαίο. Προβάλει ενημερωτικές, πολιτικές και κοινωνικές εκπομπές που αφορούν την περιοχή καθώς και τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

TV Creta online televisionTV Creta

Greece / TV Tempatan

2 376 Views

Η Τηλεόραση Creta ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1992 και ανήκει στην κατηγορία των Περιφερειακών Ενημερωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι ο περιφερειακός και κοινωνικός χαρακτήρας του προγράμματός της.

Μέτοχοι της τηλεόρασης Creta είναι 282 φυσικά και νομικά πρόσωπα, Επιχειρήσεις, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σύλλογοι απ'όλη την Κρήτη, που την αναδεικνύουν στον τηλεοπτικό σταθμό με την ευρύτερη μετοχική βάση στην Ελλάδα.

Tv100 online televisionTv100

Greece / TV Tempatan

2 898 Views

TV 100 Είναι ο πρώτος μη κρατικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα. Ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ιδρύθηκε το 1988 από τον τότε δήμαρχο της πόλης Σωτήρη Κούβελα.

.