City TV Uživo prijenos

City TV 0/5 - 0 glasova

O City TV

Mjesto: Albanija
Kategorija: Lokalna TV
Adresa: bulevardi vlore skele Vlorë, Albania
City TV o društvenim mrežama: City TV City TV
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria

Povezani TV kanali

Tele Sport
Albanija / Sport
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më...

Zjarr Tv
Albanija / Lokalna TV
Nje televizion ndryshe....

Alpo TV
Albanija / Lokalna TV
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

Shijak Tv
Albanija / Lokalna TV
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

RTSH Muzikë
Albanija / Glazba
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...