Elrodi TV Uživo prijenos

Elrodi TV 0/5 - 0 glasova

O Elrodi TV

Mjesto: Albanija
Kategorija: Lokalna TV / Glazba
Elrodi TV o društvenim mrežama: Elrodi TV Elrodi TV Elrodi TV
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar prane Zyres se Markave e Patentave Regjistruar ne ZSHDA me Nr 15 RDA me 21/01/2008 "Elrodi Music" shpk eshte nje shoqeri me nje aktivitet te gjere artistik dhe tregetar
Ne permbajtjen e saj ka albume –fonograme dhe videograme te krijuara nga kjo shoqeri ,duke qene producente dhe prodhues te tyre Ne permbajtjen e saj kjo Shoqeri eshte gjithperfshirese ne te gjithe trevat dhe krahinat e Shqiperise nga jugu ne veri. Per aktivitetin e saj kjo shoqeri ka mare edhe nje cmim nga Business Initiative Direction BDI ku midis gjithe Shoqerive Elrodi Music merr Cmimin e cilesise Era Centuary International quality era award Geneva 2003, Ky cmim ishte nje vleresim per punen cilesore ,dhe profesionale e bere nga kjo Shoqeri .ku Elrodi Music renditet midis kompanive te tjera europiane.

Povezani TV kanali

Super Folk Tv
Albanija / Glazba
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

Elrodi TV
Albanija / Lokalna TV / Glazba
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar...

RTSH Kuvend
Albanija / Javna TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Tv Kopliku
Albanija / Lokalna TV
Kanali zyrtar i Televizionit Kopliku. Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë Tv Kopliku, të cilat janë...

TV Rozafa
Albanija / Lokalna TV
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me...