Elrodi TV لائیو سٹریم

Elrodi TV 0/5 - 0 ووٹ

کے بارے میں Elrodi TV

مقام: البانیہ
قسم: مقامی ٹی وی / موسیقی
Elrodi TV سوشل نیٹ ورک پر: Elrodi TV Elrodi TV Elrodi TV
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar prane Zyres se Markave e Patentave Regjistruar ne ZSHDA me Nr 15 RDA me 21/01/2008 "Elrodi Music" shpk eshte nje shoqeri me nje aktivitet te gjere artistik dhe tregetar
Ne permbajtjen e saj ka albume –fonograme dhe videograme te krijuara nga kjo shoqeri ,duke qene producente dhe prodhues te tyre Ne permbajtjen e saj kjo Shoqeri eshte gjithperfshirese ne te gjithe trevat dhe krahinat e Shqiperise nga jugu ne veri. Per aktivitetin e saj kjo shoqeri ka mare edhe nje cmim nga Business Initiative Direction BDI ku midis gjithe Shoqerive Elrodi Music merr Cmimin e cilesise Era Centuary International quality era award Geneva 2003, Ky cmim ishte nje vleresim per punen cilesore ,dhe profesionale e bere nga kjo Shoqeri .ku Elrodi Music renditet midis kompanive te tjera europiane.


متعلقہ ٹی وی چینلز

RTSH Film
البانیہ / تفریح
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

TV Kombi
البانیہ / مقامی ٹی وی
Televizion gjeneralist me programacion te pasur. Lajme, filma, dokumentare, emisione politiko-sociale, telenovela,...

Top Channel
البانیہ / عوامی ٹی وی
Top Channel is a national commercial television station based in Tirana, Albania, founded by businessman Dritan Hoxha...

TV Blue Sky
البانیہ / مقامی ٹی وی / موسیقی
TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is...

RTSH 3 HD
البانیہ / عوامی ٹی وی
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...