Elrodi TV En Directo

Elrodi TV 0/5 - 0 votos

Sobre Elrodi TV

Ubicación: Albania
Categoría: Local / Música
Elrodi TV en las redes sociales: Elrodi TV Elrodi TV Elrodi TV
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar prane Zyres se Markave e Patentave Regjistruar ne ZSHDA me Nr 15 RDA me 21/01/2008 "Elrodi Music" shpk eshte nje shoqeri me nje aktivitet te gjere artistik dhe tregetar
Ne permbajtjen e saj ka albume –fonograme dhe videograme te krijuara nga kjo shoqeri ,duke qene producente dhe prodhues te tyre Ne permbajtjen e saj kjo Shoqeri eshte gjithperfshirese ne te gjithe trevat dhe krahinat e Shqiperise nga jugu ne veri. Per aktivitetin e saj kjo shoqeri ka mare edhe nje cmim nga Business Initiative Direction BDI ku midis gjithe Shoqerive Elrodi Music merr Cmimin e cilesise Era Centuary International quality era award Geneva 2003, Ky cmim ishte nje vleresim per punen cilesore ,dhe profesionale e bere nga kjo Shoqeri .ku Elrodi Music renditet midis kompanive te tjera europiane.

Canales de TV Relacionados

RTK1
Albania / Local
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

City TV
Albania / Local
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

RTSH Kuvend
Albania / Público TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Top Channel
Albania / Público TV
Top Channel is a national commercial television station based in Tirana, Albania, founded by businessman Dritan Hoxha...

Super Folk Tv
Albania / Música
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...