Elrodi TV Direktsändning

Elrodi TV 0/5 - 0 röster

Handla Elrodi TV

Plats: Albania
Kategori: Lokal TV / Musik-TV
Elrodi TV på sociala nätverk: Elrodi TV Elrodi TV Elrodi TV
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar prane Zyres se Markave e Patentave Regjistruar ne ZSHDA me Nr 15 RDA me 21/01/2008 "Elrodi Music" shpk eshte nje shoqeri me nje aktivitet te gjere artistik dhe tregetar
Ne permbajtjen e saj ka albume –fonograme dhe videograme te krijuara nga kjo shoqeri ,duke qene producente dhe prodhues te tyre Ne permbajtjen e saj kjo Shoqeri eshte gjithperfshirese ne te gjithe trevat dhe krahinat e Shqiperise nga jugu ne veri. Per aktivitetin e saj kjo shoqeri ka mare edhe nje cmim nga Business Initiative Direction BDI ku midis gjithe Shoqerive Elrodi Music merr Cmimin e cilesise Era Centuary International quality era award Geneva 2003, Ky cmim ishte nje vleresim per punen cilesore ,dhe profesionale e bere nga kjo Shoqeri .ku Elrodi Music renditet midis kompanive te tjera europiane.

Relaterade Tv-Kanaler

TV Rozafa
Albania / Lokal TV
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me...

TV Kombi
Albania / Lokal TV
Televizion gjeneralist me programacion te pasur. Lajme, filma, dokumentare, emisione politiko-sociale, telenovela,...

Shijak Tv
Albania / Lokal TV
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

TV1 Channel
Albania / Offentlig TV
Cilesia e edicioneve tona te lajmeve eshte nder me te lartat ne vend. Prioritet eshte ruajtja e standarteve te larta...

RTSH Fëmijë
Albania / Lokal TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...