Elrodi TV 現場直播

Elrodi TV 0/5 - 0

關於 Elrodi TV

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 當地電視 / 音樂電視
Elrodi TV 在社交網絡上: Elrodi TV Elrodi TV Elrodi TV
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar prane Zyres se Markave e Patentave Regjistruar ne ZSHDA me Nr 15 RDA me 21/01/2008 "Elrodi Music" shpk eshte nje shoqeri me nje aktivitet te gjere artistik dhe tregetar
Ne permbajtjen e saj ka albume –fonograme dhe videograme te krijuara nga kjo shoqeri ,duke qene producente dhe prodhues te tyre Ne permbajtjen e saj kjo Shoqeri eshte gjithperfshirese ne te gjithe trevat dhe krahinat e Shqiperise nga jugu ne veri. Per aktivitetin e saj kjo shoqeri ka mare edhe nje cmim nga Business Initiative Direction BDI ku midis gjithe Shoqerive Elrodi Music merr Cmimin e cilesise Era Centuary International quality era award Geneva 2003, Ky cmim ishte nje vleresim per punen cilesore ,dhe profesionale e bere nga kjo Shoqeri .ku Elrodi Music renditet midis kompanive te tjera europiane.

相關電視頻道

Shijak Tv
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

TV Blue Sky
阿爾巴尼亞 / 當地電視 / 音樂電視
TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is...

Tele Sport
阿爾巴尼亞 / 體育電視
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më...

Nesër TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...

City TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...