Tele Sport 現場直播

Tele Sport 0/5 - 0

關於 Tele Sport

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 體育電視
Tele Sport 在社交網絡上: Tele Sport Tele Sport Tele Sport Tele Sport
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më të arta ka mbajtur si magnet pas vetes qindra mijëra teleshikues të apasionuar pas sportit.
Nëse je shqiptar dhe dashuron gjithçka që ka lidhje me sportin, nuk mund të mos kujtosh ditët më të nxehta të verës duke ndjekur Telesportin.
Shumë shpejt ky emër i madh do të rikthehet aty ku i takon, duke marrë vëmendjen e merituar dhe duke pushtuar dhomat tuaja të pritjes dhe qindra lokale në të gjithë vendin. Kur je Telesport, automatikisht je i madh!

相關電視頻道

Channel One
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Channel One is a television channel in Albania. Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and...

Alpo TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

TV Rozafa
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me...

RTSH 2 HD
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Tv Apollon
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Per kontakt ne Tv Apollon tel. 00355695127033...