Tele Sport Živý přenos

Tele Sport 0/5 - 0 hlasů

O Tele Sport

Umístění: Albánie
Kategorie: Sport
Tele Sport na sociálních sítích: Tele Sport Tele Sport Tele Sport Tele Sport
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më të arta ka mbajtur si magnet pas vetes qindra mijëra teleshikues të apasionuar pas sportit.
Nëse je shqiptar dhe dashuron gjithçka që ka lidhje me sportin, nuk mund të mos kujtosh ditët më të nxehta të verës duke ndjekur Telesportin.
Shumë shpejt ky emër i madh do të rikthehet aty ku i takon, duke marrë vëmendjen e merituar dhe duke pushtuar dhomat tuaja të pritjes dhe qindra lokale në të gjithë vendin. Kur je Telesport, automatikisht je i madh!

Související televizní kanály

RTSH 1 HD
Albánie / Veřejná Televize
Radio Televizioni Shqiptar ( RTSH) is the public broadcaster of Albania, founded in 1938 in Tirana. RTSH runs two...

Vizion Plus
Albánie / Veřejná Televize
Vizion Plus is a national, National Digital Terrestrial Television with AMA decision. Vizion Plus is established on...

Tv Apollon
Albánie / Místní
Per kontakt ne Tv Apollon tel. 00355695127033...

Klan Kosova
Albánie / Veřejná Televize
Klan Kosova is a Kosovar free-to-air television network. It offers two television stations broadcasting on terrestrial...

Nesër TV
Albánie / Místní
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...