Tele Sport Direktsändning

Tele Sport 0/5 - 0 röster

Handla Tele Sport

Plats: Albania
Kategori: Sport
Tele Sport på sociala nätverk: Tele Sport Tele Sport Tele Sport Tele Sport
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më të arta ka mbajtur si magnet pas vetes qindra mijëra teleshikues të apasionuar pas sportit.
Nëse je shqiptar dhe dashuron gjithçka që ka lidhje me sportin, nuk mund të mos kujtosh ditët më të nxehta të verës duke ndjekur Telesportin.
Shumë shpejt ky emër i madh do të rikthehet aty ku i takon, duke marrë vëmendjen e merituar dhe duke pushtuar dhomat tuaja të pritjes dhe qindra lokale në të gjithë vendin. Kur je Telesport, automatikisht je i madh!

Relaterade Tv-Kanaler

Tv Kontakt
Albania / Lokal TV
Jepini vlerë kohës suaj!...

Shijak Tv
Albania / Lokal TV
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

City TV
Albania / Lokal TV
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

RTK4
Albania / Offentlig TV
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

RTK1
Albania / Lokal TV
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...