TV1 Channel Direktsändning

TV1 Channel 0/5 - 0 röster

Handla TV1 Channel

Plats: Albania
Kategori: Offentlig TV
TV1 Channel på sociala nätverk: TV1 Channel TV1 Channel TV1 Channel
Cilesia e edicioneve tona te lajmeve eshte nder me te lartat ne vend. Prioritet eshte ruajtja e standarteve te larta profesionale teksa teleshikuesi njihet me te gjitha zhvillimet me te fundit ne qarkun e Shkodres por edhe Lezhes.
Ky departament ka luajtur rolin kryesor ne rritjen e madhe te imazhit te televizionit. Nepermjet ndjekjes ne vijimesi dhe nga te gjitha kendveshtrimet te te gjithe problemeve kryesore eshte krijuar respekt per lajmet tona. Ekipet televizive jane kudo per te sjelle problematiken njerezore.

Relaterade Tv-Kanaler

Tv Kopliku
Albania / Lokal TV
Kanali zyrtar i Televizionit Kopliku. Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë Tv Kopliku, të cilat janë...

RTSH Fëmijë
Albania / Lokal TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Super Folk Tv
Albania / Musik-TV
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

Nesër TV
Albania / Lokal TV
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...

City TV
Albania / Lokal TV
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...