TV1 Channel 現場直播

TV1 Channel 0/5 - 0

關於 TV1 Channel

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 公共電視
TV1 Channel 在社交網絡上: TV1 Channel TV1 Channel TV1 Channel
Cilesia e edicioneve tona te lajmeve eshte nder me te lartat ne vend. Prioritet eshte ruajtja e standarteve te larta profesionale teksa teleshikuesi njihet me te gjitha zhvillimet me te fundit ne qarkun e Shkodres por edhe Lezhes.
Ky departament ka luajtur rolin kryesor ne rritjen e madhe te imazhit te televizionit. Nepermjet ndjekjes ne vijimesi dhe nga te gjitha kendveshtrimet te te gjithe problemeve kryesore eshte krijuar respekt per lajmet tona. Ekipet televizive jane kudo per te sjelle problematiken njerezore.

相關電視頻道

RTSH Film
阿爾巴尼亞 / 娛樂電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTSH Fëmijë
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTSH Muzikë
阿爾巴尼亞 / 音樂電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTK3
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

Elbasani News
阿爾巴尼亞 / 新聞電視
Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa ,Alsion Radio dhe portali elbasaninews.al me...