TV Rozafa 現場直播

TV Rozafa 0/5 - 0

關於 TV Rozafa

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 當地電視
TV Rozafa 在社交網絡上: TV Rozafa TV Rozafa
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me te gjere publik. Faqosja grafike e ekranit tone lejon informimin e njekohshem te shikuesve me video (figure + ze) dhe me titra (statike & dinamike). Te gjitha subjektet, kane mundesi qe te publikojne dhe reklamojne me video produktet e tyre, ne 100%, 80% ose 20% te siperfaqes se pergjitheshme te ekranit.

相關電視頻道

RTSH 1 HD
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Radio Televizioni Shqiptar ( RTSH) is the public broadcaster of Albania, founded in 1938 in Tirana. RTSH runs two...

Shijak Tv
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

Nesër TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...

City TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

IN TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
IN TV is an Albanian television network dedicated to the young audience. It was launched on June 16, 2014 as MAD...