TV Rozafa لائیو سٹریم

TV Rozafa 0/5 - 0 ووٹ

کے بارے میں TV Rozafa

مقام: البانیہ
قسم: مقامی ٹی وی
TV Rozafa سوشل نیٹ ورک پر: TV Rozafa TV Rozafa
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me te gjere publik. Faqosja grafike e ekranit tone lejon informimin e njekohshem te shikuesve me video (figure + ze) dhe me titra (statike & dinamike). Te gjitha subjektet, kane mundesi qe te publikojne dhe reklamojne me video produktet e tyre, ne 100%, 80% ose 20% te siperfaqes se pergjitheshme te ekranit.


متعلقہ ٹی وی چینلز

RTSH Shqip
البانیہ / عوامی ٹی وی
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

City TV
البانیہ / مقامی ٹی وی
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

Shijak Tv
البانیہ / مقامی ٹی وی
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

Alpo TV
البانیہ / مقامی ٹی وی
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

RTSH TV KORCA
البانیہ / مقامی ٹی وی
Më parë mbulonte vetëm qytetin e Korçës dhe një pjesë të vogël të fushës, ndërsa prej më shumë se dy javësh, TV Korça...