TV Rozafa Direktsändning

TV Rozafa 0/5 - 0 röster

Handla TV Rozafa

Plats: Albania
Kategori: Lokal TV
TV Rozafa på sociala nätverk: TV Rozafa TV Rozafa
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me te gjere publik. Faqosja grafike e ekranit tone lejon informimin e njekohshem te shikuesve me video (figure + ze) dhe me titra (statike & dinamike). Te gjitha subjektet, kane mundesi qe te publikojne dhe reklamojne me video produktet e tyre, ne 100%, 80% ose 20% te siperfaqes se pergjitheshme te ekranit.

Relaterade Tv-Kanaler

Klan Kosova
Albania / Offentlig TV
Klan Kosova is a Kosovar free-to-air television network. It offers two television stations broadcasting on terrestrial...

Channel One
Albania / Offentlig TV
Channel One is a television channel in Albania. Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and...

RTSH Shqip
Albania / Offentlig TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Super Sonic Tv
Albania / Musik-TV
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

Alsat-M
Albania / Offentlig TV
Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...