TV Rozafa En Directo

TV Rozafa 0/5 - 0 votos

Sobre TV Rozafa

Ubicación: Albania
Categoría: Local
TV Rozafa en las redes sociales: TV Rozafa TV Rozafa
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me te gjere publik. Faqosja grafike e ekranit tone lejon informimin e njekohshem te shikuesve me video (figure + ze) dhe me titra (statike & dinamike). Te gjitha subjektet, kane mundesi qe te publikojne dhe reklamojne me video produktet e tyre, ne 100%, 80% ose 20% te siperfaqes se pergjitheshme te ekranit.

Canales de TV Relacionados

RTSH 2 HD
Albania / Público TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTSH Film
Albania / Entretenimiento
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Tele Sport
Albania / Deporte
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më...

Nesër TV
Albania / Local
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...

RTSH 3 HD
Albania / Público TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...