Super Sonic Tv En Directo

Super Sonic Tv 0/5 - 0 votos

Sobre Super Sonic Tv

Ubicación: Albania
Categoría: Música
Super Sonic Tv en las redes sociales: Super Sonic Tv Super Sonic Tv Super Sonic Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

Canales de TV Relacionados

RTSH Kuvend
Albania / Público TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Tv Apollon
Albania / Local
Per kontakt ne Tv Apollon tel. 00355695127033...

City TV
Albania / Local
Kanali televiziv lokal nga Shqipëria...

Super Sonic Tv
Albania / Música
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

Tele Sport
Albania / Deporte
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më...